Nytt år 2020

Ännu en gång känner jag stor iver då vardagen kommer emot i januari. Än en gång känner jag att det här året kommer det att hända en helt massa fantastiska saker!

Fjolåret var fantastiskt. Jag har inte ännu sett resultatet i siffror, men jag kan nog konstatera att det varit mitt bästa år hittills. Jag har haft så många nya fina kunder och uppdrag att jag för det mesta nog svävat på moln av tacksamhet. Den där känslan man får då ens uppdrag blir större och större och värdefullare … och framförallt uppskattat. Då vet man att man är på rätt väg i livet.

Att få mitt NLP Master Certifikat var nog det allra bästa på året. Det innebar också att jag från våren har kunnat erbjuda nya tjänster via företaget och nå ut till en helt ny kundgrupp. Jag har haft flera privatpersoner som kommit till mig för coachning. Många av dem har haft en dröm om att bli företagare eller att byta arbete – och det har jag kunnat hjälpa dem med. Det betyder också att jag har kunnat ge mina marknadsföringskunder ett mycket större paket där jag samtidigt som jag skött deras marknadsföring även kunnat hjälpa dem att nå sina mål i företaget och företagandet.

Det här med att bara starta företag och rusa iväg är inte helt optimalt. Det bör finnas en strategi och ett mål att nå, för utan mål famlar du bara i mörkret och har ingen aning om hur du skall ens nå dina kunder – för de vet inte vad du erbjuder.

Jag har även kommit i kontakt med en eventuellt blivande projekt-kompanjon. Egentligen träffades vi bara för att ta en kaffe, men då vi gick ut från Espresso House så hade vi nog satt grunden till ett intressant projekt. Det blir spännande 🙂 Mera info om det sen.

Under fjolåret lärde jag mig även kunskapen om hur man tar bort tatueringar och gör hollywood-behandlingar samt acne-behandlingar. Det gör jag några dagar i månaden tillsvidare.

Det händer mycket i mitt liv, och ni som känner mig personligen vet att det alltid sker något nytt kring mig. Och ja, det gör det för att jag låter det hända runt om kring mig. Jag föddes inte till det här livet för att sitta stilla på en stol inte. Nej, redan då jag var liten tös så hade jag svårt att sitta stilla. Jag är inte orolig och otålig (inte alltid ;)) utan jag vill utvecklas så mycket jag bara kan, och jag vill hjälpa andra att komma sig igång också. Livet skall levas så länge man har möjlighet till det. Visst?

Jag har just uppdaterat min hemsidan med mina tjänstepaket: https://www.celma.fi/tjanster/ så du som min blivande kund lättare skall kunna se vad jag kan erbjuda. Så om du har orkat läsa så här långt, och om du har något du funderar på som du tror jag kan hjälpa dig med – ta kontakt idag. Skjut inte upp det till sen, för det där sen kanske inte sen finns… eller hur man nu skall svänga till det så att du förstår att livet är här och nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *