TJÄNSTER

MARKNADSFÖRINGSPAKET

Du kan välja vilka tjänster du behöver och du kan välja hela paketet med logo+hemsida+kommunikationsplanering för ett år framåt. 

LOGO, ANNONSER, SKYLTAR

Visuellt marknadsföringsmaterial hjälper kunden att minnas dina produkter. En röd tråd i din kommunikation förstärker ditt budskap. Din logo speglar ditt företag. Färgvalet, typsnittet och bilder ger mottagaren en uppfattning om företagets produkt och värden.
Celma designar logon, annonser, skyltar, broschyrer, kundtidningar, inbjudningar, publikationer, böcker med mera.

HEMSIDA

Varje företag måste ha en hemsida idag. När kunderna söker information om sitt produktval googlar de. Det är där du skall vara tillgänglig med information om din produkt. Din hemsida måste vara uppdaterad, informationsrik och framförallt mobilanpassad. Din hemsida är ditt företags hem. Jag hjälper dig att bygga upp en hemsida som är visuellt tilltalande, informationsrik och med fokus på företagets produkt och målgruppens behov. Det viktigast är att fokusera på hur man berättar till målgruppen hur din produkt kan lösa dennes problem. Jag gör hemsidan med verktyget wordpress. Du kan även infoga webbshop och andra finesser till din hemsida. Verktyget är förmånligt, mobilanpassat och lätthanterligt.
När sidan är publicerad ger jag dig skolning i hur du själv uppdaterar innehållet. Givetvis hjälper jag dig även i framtiden med uppdateringar och vidareutvecklingar.
HAR DU REDAN EN HEMSIDA – men den är föråldrad och du behöver hjälp med fixa den? Då rekommenderar jag dig att kontakta mig så ger jag dig en offert och beskrivning på hur jag kan hjälpa dig. Att fråga offert kostar inget.

HELA PAKETET

Design av logon, marknadsföringsmaterial, annonser till sociala medier och hemsidan. Design av hemsidan och skapande av innehåll (texter och bilder).
Grundande eller uppdatering av sociala medier.
Kommunikationsplanering för ett år framåt.

DIN MARKNADSFÖRARE

Du kan även anlita mig att sköta hela marknadsföringen från början till slut. Vi träffas med jämna mellanrum och går igenom företagets utveckling, din utveckling och bestämmer om uppdateringar på hemsidan sociala medier. Vi ordnar evenemang, deltar i mässor etc. Jag finns med i din företagsutveckling och jag blir din sparringpartner.

MARKNADSFÖRINGSPAKET 1

LOGO + HEMSIDA
Utformning av logo och grafisk profil. I paketet ingår även profilbild och header till social medier, samt anpassning av logon till hemsidan. Hemsidan utformas enligt företagets behov, med layout, innehåll och fotografier. Översättning av texterna sker med hjälp av underleverantörer.

TOTALPRIS för logo och hemsida: 850 € + moms

MARKNADSFÖRINGSPAKET 2

LOGO + HEMSIDA + KOMMUNIKATION
Utformning av logo och grafisk profil. I paketet ingår även profilbild och header till social medier, samt anpassning av logon till hemsidan. Hemsidan utformas enligt företagets behov, med layout, innehåll och fotografier. Översättning av texterna sker med hjälp av underleverantörer.
I paketet ingår även planering av innehåll (texter och fotografier) för sociala medier och till hemsidan. Planeringen pågår under flera månaders tid för att flexibelt kunna följa med företagets utveckling och målgruppsanpassning.

TOTALPRIS för logo, hemsida och kommunikation : 1400 € + moms (delbetalning under överenskommen tid)

VARFÖR ANLITA CELMA?

Med flera års utbildningar och kurser, erfarenheter och nätverkande kan du lita på att jag har många idéer och sätt att vinkla din marknadsföring.  

  • Mångårig företagarerfarenhet (sedan år 1994)
  • Stort nätverk och samarbetspartners - genom aktivt nätverkande
  • Erfarenheter från anställningar (både nationellt och internationellt)
  • Positiv, kommunikativ och envis

VAD DU FÅR:

Du får möjligheten att nå  din målgrupp. 

Du får möjlighet att utveckla dina produkter då du inte behöver bekymra dig över marknadsföringen. 

  • DU NÅR DITT MÅL + FÖRETAGETS MÅL