TJÄNSTER

MARKNADSFÖRINGS- och COACHINGPAKET

Nedan exempel på olika tjänstepaket du kan fråga offert på till CELMA_MARKETING

 

HEMSIDA / WEBBSHOP

CELMA_MARKETING med samarbetspartners designar din hemsida med både bilder och innehåll som når fram. Vi utvecklar även webbshoppar. Fokus ligger på information om din produkt och att den når till rätt målgrupp på rätt sätt. Din hemsida bör skapa ett bra första intryck, inge förtroende och stärka ditt varumärke. Kunden som söker information skall lätt hitta dina produkter och sen klicka vidare för mera information eller kontakt. Arbetet läggs upp baserat på dina önskemål och information. Endera har du egna foton, eller så anlitar vi en fotograf som fixar det. Textinnehållet och upplägget ingår i priset av hemsidan. Kostnader för översättning tillkommer.

DIN MARKNADSFÖRARE OCH BUSINESS COACH​

CELMA_MARKETING ERBJUDER: Du kan anlita mig att sköta hela marknadsföringen från början till slut. Vi träffas med jämna mellanrum och går igenom företagets utveckling, din utveckling och bestämmer om uppdateringar på hemsidan sociala medier. Vi ordnar evenemang, deltar i mässor etc. Jag finns med i din företagsutveckling och jag blir din sparringpartner och hjälper dig att nå dina affärsmål.

LOGO, ANNONSER, SKYLTAR

CELMA_MARKETING designar logon, annonser, skyltar, broschyrer, kundtidningar, inbjudningar, publikationer, böcker med mera.
Visuellt marknadsföringsmaterial hjälper kunden att minnas dina produkter. En röd tråd i din kommunikation förstärker ditt budskap. Din logo speglar ditt företag. Färgvalet, typsnittet och bilder ger mottagaren en uppfattning om företagets produkt och värden.

MARKNADSFÖRINGSPAKET 1

LOGO + HEMSIDA CELMA_MARKETING ERBJUDER: Utformning av logo och grafisk profil. I paketet ingår även profilbild och header till social medier, samt anpassning av logon till hemsidan. Hemsidan utformas enligt företagets behov, med layout, innehåll och fotografier. I paketet ingår allt som beskrivs i paketen: Logo, annonser och skyltar och Hemsida i WordPress.

MARKNADSFÖRINGSPAKET 2

LOGO + HEMSIDA + KOMMUNIKATION
CELMA_MARKETING ERBJUDER: Utformning av logo och grafisk profil. I paketet ingår även profilbild och header till social medier, samt anpassning av logon till hemsidan. Hemsidan utformas enligt företagets behov, med layout, innehåll och fotografier. I paketet ingår allt som beskrivs i paketen: Logo, annonser och skyltar och Hemsida i WordPress.

I paketet ingår även planering av innehåll (texter och fotografier) för sociala medier och till hemsidan. Planeringen pågår under flera månaders tid för att flexibelt kunna följa med företagets utveckling och målgruppsanpassning.

WORKSHOP I DITT FÖRETAG

CELMA_MARKETING ERBJUDER: Workshop i ditt företag. Under ett antal timmar går vi igenom företagets produkter, listar målgrupper (deras kriterier och behov) samt paketerar produkter eller tjänster. Resultatet av workshopen paketeras ihop till ett kommunikationspaket med företagets unika budskap och innehåll med intressanta stories, bilder och videos. Fokus ligger på att kommunicera rätt till målgruppen. Tjänsten kan sedan utökas med återkommande månatliga möten där vi diskuterar resultat och nya strategier. Färdiga texter kan även levereras eller så sköter CELMA_MARKETING om uppdateringarna direkt på ditt företags hemsida och sociala kanaler.

FÖRELÄSNINGAR

CELMA_MARKETING ERBJUDER:

Jag föreläser om marknadsföring, företagandet, produktifiering, paketering, nå din målgrupp, sociala medier, våga synas, våga utvecklas med mera.

Marknadsföring för företagare, föreningar
* Våga ta steget till din framgång
* Nyttan av att nätverka som företagare
* Digital synlighet (sociala medier)
* VALFRI RUBRIK

Fråga offert!

 

MENTOR

CELMA_MARKETING ERBJUDER: Behöver du ett ett bollplank, någon att diskutera och bolla idéer med? Eller vill du få konkret hjälp och stöd om en viss specifik sak i ditt företagande? 

Under mina år som företagare har jag lärt mig mycket, och den kunskapen delar jag gärna med mig av. Jag har även ett stort nätverk och många nyttiga kontakter som jag rekommenderar vidare. Kontakta mig för mera information. 

VARFÖR ANLITA CELMA?

Med flera års utbildningar och kurser, erfarenheter och nätverkande kan du lita på att jag har många idéer och sätt att vinkla din marknadsföring.  

VAD DU FÅR:

Du får möjligheten att nå  din målgrupp. 

Du får möjlighet att utveckla dina produkter då du inte behöver bekymra dig över marknadsföringen.