PODCAST MED MARIANA

Välkommen till min podcast

Välkommen till podcastserien ”Våga!” där jag utforskar ämnet mod och det som krävs för att våga göra det som känns svårt, osäkert eller utmanande.

I den här serien kommer jag att dyka in i berättelser om människor som vågat förändra sina liv, övervinna sina rädslor och följa sina drömmar. Jag kommer att träffa inspirerande gäster som delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar om att vara modig.

Jag heter Maria Norrlin-Asplund och jag är serieentreprenör. Jag har många erfarenheter om att vara modig och VÅGA.

Så om du någonsin har känt att du behöver en extra dos av mod i ditt liv, om du vill bli inspirerad att våga ta de steg du drömt om, eller om du helt enkelt är nyfiken på vad det innebär att vara modig, då är den här podcasten för dig. Häng med oss på vår resa genom modets värld och låt oss tillsammans utforska hur vi kan våga mer i våra liv.

DEL 5

Under mitt samtal med porträttfotografen Malin Sandvik  utforskade vi djupet i att våga utsätta sig för obekväma situationer och att gripa tag i ögonblicket. Vi diskuterade betydelsen av att vara närvarande i nuet och att satsa på att skapa minnen, speciellt genom porträtt av våra nära och kära.

Vi delade tankar om hur viktigt det är att slappna av framför kameran för att fånga äkta och genuina ögonblick. Genom att ta sig tid att verkligen närma sig stunden och vara närvarande i ögonblicket, kan man skapa porträtt som inte bara visar utseendet på personen utan också fångar deras själ och personlighet.

Samtalet påminde oss om vikten av att inte ta tiden för given och att verkligen ta vara på varje ögonblick vi har tillsammans med våra nära och kära. Genom att satsa på att skapa vackra minnen och porträtt av dem vi älskar kan vi bevara dessa speciella stunder för alltid.

DEL 4

I detta avsnitt utforskar vi världen av klarhets coaching (Clarity Coaching) och vägen till att förverkliga våra drömmar och mål. 

I detta avsnitt har jag den äran att ha med mig en erfaren Clarity Coach, Pia Backman, som delar med sig av sina insikter och kunskaper. Vi kommer att dyka djupt in i ämnen som drömmar, värderingar, styrkor och motivation. Frågan vi ställer oss är: Är detta verkligen vad jag vill? 

Att ta steget mot att förverkliga våra mål kräver mod och beslutsamhet. Vi kommer att diskutera strategier för att ta små steg framåt och hur vi kan använda påminnelser för att hålla oss fokuserade på våra mål.

Så sätt er tillbaka, koppla av och låt oss ta denna resa tillsammans mot klarhet, självinsikt och förverkligande av våra drömmar.

Pias kontaktuppgifter hittar du på Instagramkontot @pistewellness

DEL 3

I detta avsnitt får ni lyssna på Marika Bergviks berättelse hur hon kommit fram till den hon är idag.
Vi dyker in i världen av mentala hinder, energiblockeringar och de mysterier som omger vår inre strävan.
Många av oss upplever att vi har satta mål, men ändå kämpar vi att nå dem. Det kan vara så att vi bär på osynliga bördor, som begränsande övertygelser och negativa tankemönster som hindrar oss från att nå vår fulla potential. En del kallar det för ”felprogrammeringar” – de mentala program som vi har adopterat genom livet, ofta utan att vara medvetna om det.

Så, häng med oss när vi utforskar dessa fascinerande ämnen – från felprogrammeringar till shamanistiska resor och energihealing. Det finns en hel värld av insikter som väntar på oss när vi tar steget in i det okända och utforskar vad som verkligen hindrar oss från att nå våra mål.

DEL 2

I avsnitt 2 får du höra samtalet med ledarskapscoachen Marica Lassus. 

– Vad vinner du på att övervinna din rädsla? Lyssna och få inspiration av Maricas resa och hennes tips!

____________

Avsnittet sponsoreras av företaget CLEAN HOME.

Clean Home erbjuder organisering, sortering,  grovrengöring både till privata hushåll och företag. Läs mera om företaget via hemsidan https://cleanhome.fi/

DEL 1

I det första avsnittet får du höra mera om mig, hur jag regerade på frågan om jag skulle starta mitt första företag och vad som hände efter några år. 

__________________________________

Det första avsnittet sponsoreras av företaget CLEAN HOME.

Clean Home erbjuder organisering, sortering,  grovrengöring både till privata hushåll och företag. Läs mera om företaget via hemsidan https://cleanhome.fi/

Vill DU vara med i podcast serien VÅGA?

SAMTALSPARTNERS

I beskrivningen ovan ser du att jag kommer att intervjua /samtala med personer som har vågat förändra sina liv, övervinna sina rädslor och följa sina drömmar. 

På listan finns flera intressenter redan, men känner du någon, eller vill du anmäla dig själv – fyll i uppgifterna i formuläret.

Jag hör av mig om du passar in i temat, och så bestämmer vi en tid för samtal.

SPONSORER

Även fast detta är både en dröm och roligt att göra så är jag företagare och behöver få en inkomst från mitt arbete. 

Genom denna podcast kan du som företagare få möjlighet att nå ut till nya kunder – genom både en beskrivning och även delning via mina sociala kanaler. 

Ta kontakt med mig för prisuppgifter och villkor. 

Podcast med Radio Vasa och Företagande Korsholm

Under våren 2023 deltog jag i podcast serien Företagande Korsholm. Här är min intervju som gjordes av Herman Hagnäs. Jag berättar om mina företag och hur jag får tiden att räcka till. 

 

Vill du lyssna på mera företagsintervjuer i serien Företagande Korsholm så kan du klicka dig in på länken nedan: