INNEHÅLLSPRODUKTION

Behöver du en artikel om ditt företag och dina tjänster/produkter?

Behöver du en text som berör läsaren?

En text om en produkt eller tjänst  fokuserar på att väcka intresse hos läsaren.

Det gör man genom att bygga upp texten så att den informerar, väcker känslor och nyfikenhet och får läsaren att ta följande steg. Innehållet bygger på fakta, men beskrivas på ett sätt som gör att läsaren lätt kan ta till sig produktens fördelar.

SÅ HÄR GÖR VI:

  1. Ta kontakt med mig för att diskutera om hur vi tillsammans kan bygga upp information om din produkt eller tjänst så att vi når din målgrupp
  2. Jag besöker ditt företag och genom intervjuar dig (och eventuellt dina anställda) Fotografering ingår i paketet.
  3. Jag skriver artikeln och efter dina kommentarer och ändringar får du tillgång till materialet. Du kan nu dela materialet till din hemsida och sociala kanaler.
  4. Ifall du är intresserad av större spridning av din produkt/tjänst kan artikeln även läggas in via denna hemsida och spridas ut genom mina kanaler. 

ERFARENHET

Som marknadsförare med flera års erfarenhet av att lyfta fram småföretagare  kan jag lova dig att artikeln kommer att fokusera på det viktigaste och intressantaste.

Det viktigaste är att få artikeln som du vill och det intressantaste är att den vill läsas av dina nuvarande och blivande målgrupp.

Förutom att jag gillar att skriva och att träffa nya företagare, så ligger min passion att sätta mig in i företagets tjänster eller produkter. Att sen få  beskriva upplevelsen på ett sätt som gör alla nöjda är något av det viktigaste och roligaste jag vet. Fokus ligger på att skriva texten så att den väcker ett behov hos läsaren. 

Då jag skriver går jag in i betraktarens ögon och sinnen. Hur mottar läsaren innehållet? Hur väcker jag dennes intresse? Allt handlar om hur man svänger orden.

Kontakta mig för en offert

Ta kontakt så berättar jag mera och du får ställa frågor. Det första mötet kostar inget, så varför tveka?

Du kan sända mail:
maria@celma.fi
ringa mig: 
050 5555226
eller skriv in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan.(Ifall du har en hotmail-adress – vänligen kolla din skräpbox ifall mitt svar till dig hamnar dit)