INNEHÅLLSPRODUKTION

Behöver du en intressant artikel om ditt företag och dina tjänster/produkter?

Behöver du en text som berör läsaren?

En text om en produkt eller tjänst skall fokusera på att väcka intresse hos läsaren. Det gör man genom att bygga upp texten så att den informerar, väcker känslor och nyfikenhet och får läsaren att ta följande steg. Innehållet skall bygga på fakta, men beskrivas på ett sätt som gör att läsaren lätt kan ta till sig produktens fördelar.

PRODUKTINFORMATION

Kontakt

Kontakta Celma_marketing för att diskutera om hur vi tillsammans kan bygga upp information om din produkt eller tjänst så att vi når din målgrupp

Materialet

Celma_marketing besöker ditt företag och genom intervju med dig (och eventuellt dina anställda) samlas materialet in till innehållet. Fotografering ingår i paketet.

Produktion

Celma_markering producerar textinnehållet och efter dina kommentarer och ändringar får du tillgång till materialet. Du kan nu dela materialet till din hemsida och sociala kanaler.

Sponsorerat inlägg

Materialet delas även på Celma_marketings hemsida och sociala kanaler för största möjliga spridning.

ERFARENHET

Som marknadsförare med lång erfarenhet av att lyfta fram småföretagare på ett intressant sätt kan jag lova dig att artikeln kommer att fokusera på det viktigaste.

Det viktigaste är att få den både som du vill och så att den vill läsas av din målgrupp och blivande målgrupp.

 

Förutom att jag gillar att skriva och att träffa nya företagare, så ligger min passion att sätta mig in i företagets tjänster eller produkter. Att sen få  beskriva upplevelsen på ett sätt som gör alla nöjda är något av det viktigaste och roligaste jag vet. Fokus ligger på att skriva texten så att den väcker ett behov hos läsaren. 

Då jag skriver går jag in i betraktarens ögon och sinnen. Hur mottar läsaren innehållet? Hur väcker jag dennes intresse? Allt handlar om hur man svänger orden.