COACHNING

Vill du få hjälp med att sätta mål, lösa inre konflikter och hantera personlig förändring?

VAD INNEBÄR COACHNING?

Vill du få hjälp med att sätta mål, lösa inre konflikter och hantera personlig förändring? Vill du få hjälp med att förändra dina tankar, känslor och beteende?

Ibland gör vi människor saker och ting svårare än det behöver vara. Problemet sitter oftast i ett invant tankemönster och det är svårt att hitta positiva och långsiktiga mål. Vi agerar, kommunicerar och lär oss alltid utifrån det sinnestillstånd vi befinner oss i.

Men vem är du  i dessa tillstånd? Är du ditt bästa jag, ditt neutrala jag eller ditt sämsta jag?

Vi har alla  har resurser inom oss som vi inte alltid känner till. Du kanske vet om dem, men ibland känner du kanske att du inte har tillgång till dem.

Det viktigaste med NLP är att det kan hjälpa oss att förändra tankemönster och beteendemönster så att vi  har möjlighet att visa vår bästa sida för både oss själva och för vår omgivning. 

NLP handlar om hur du och jag kan bli det bästa – oftare!

Att utveckla sig själv och nå sina mål, betyder inte att du från tidigare skulle ha brister – det betyder att du vill hitta dina inre resurser och talanger. 

Vill du veta hur jag kan hjälpa dig förändra dina tankemönster? Eller hjälpa dig hitta ditt mål, dina resurser, känna tillfredsställelse med livet, förstå och uppskatta andra människor och lättare få fram ditt budskap?

Boka in en tid för coachning! Coachningen passar in för både företagare och privatpersoner – med andra ord: alla människor som har en dröm och vill nå ett resultat. 

Som din coach har jag tystnadsplikt – en plikt som följt med mig sedan min första utbildning inom sjukvården. Alla som sägs stannar mellan dig och mig – för alltid!

Coachning session

En coachningsession pågår ungeför 1,5 h/gång. 

Walk & Talk

Ifall vädret tillåter en walk & talk session bokar vi in det. 

Digital session

Vi kan även ha en coachning session via zoom eller skype. 

FÖRÄNDRING

Hur vill du att ditt liv skall förändras?

Väntar du på att de yttre omständigheterna skall förändra ditt liv?

  • Ditt liv förändras först när du förändras. När du förstår att dina inre bilder, din inre dialog och dina känslor är dina resurser. Det är dem du skall arbeta med. Du skall skapa nya strategier och på det sättet uppnå förändringar.

Alla människor kan förändras. Alla kan utvecklas. När du får nya verktyg att lära dig tänka på ett nytt sätt, agera på ett nytt sätt så händer det saker.

VARFÖR VÄNTA?

”Att komma ihåg att du ska dö är det bästa sättet att undvika tankefällan att du har något att förlora. Du är redan naken. Det finns ingen anledning att inte följa ditt hjärta.”
– Steve Jobs

Coachning hos mig eller dig?

En coachning behöver inte ske i mitt kontor. Vi kan komma överens om var och när – hur det bara passar. 

Cochning erbjuds även  digitalt.