COACHNING

Vill du få hjälp med att sätta mål, lösa inre konflikter och hantera personlig förändring?

VARFÖR VÄNTA?

 

”Att komma ihåg att du ska dö är det bästa sättet att undvika tankefällan att du har något att förlora. Du är redan naken. Det finns ingen anledning att inte följa ditt hjärta.” – Steve Jobs

Alla människor kan förändras. Alla kan utvecklas.  När du får nya verktyg att lära dig tänka på ett nytt sätt, agera på ett nytt sätt så händer det saker.

Celma_coachning erbjuder dig hjälp på vägen.

Nedan några alternativ på frågeställningar som är bland de vanligaste. Men allt handlar egentligen om att hitta det verktyget just DU behöver för att ta dig vidare.

BOKA IN EN TID FÖR FÖRÄNDRING NU!

Nu under corona-tider sker coachningen via det digitala mötesverktyget ZOOM. 

NÅ ETT MÅL, NÅ DIN DRÖM

Vad vill du nå i ditt liv? Behöver du hjälp med att hitta vägen till målet? Ditt liv förändras först när du förändras.

Genom att förändra tankar, känslor och beteende kan du rikta in din färd till det du mest av allt önskar. Under vårt samtal går vi igenom inre bilder, inre dialoger och känslor. Alla kan förändras och alla kan utvecklas. Med nya verktyg lär du dig tänka på ett nytt sätt, agera på ett nytt sätt och då kommer ditt liv att ändras, till det bättre.

STÄRK DIN SJÄLVBILD

Självbild – är en sammanfattning av dig själv – hur du uppfattar dig själv som person. Vad är du bra på och vad behöver du bli bättre på? 
Självkänsla – att tro på dig själv, att du duger som du är oberoende vad du gör.

Självförtroende – har att göra med hur du själv tycker att du behärskar ett visst område.

Med en god självbild är det lättare att sätta upp tydliga mål.

Behöver du stärka din självbild finns det verktyg som hjälper dig. 

VILL DU NÅ FRAMGÅNG?

Ditt svar är av högsta vikt för dig. För dig att våga ta följande steg.  Men ifall du känner att du inte vågar svara på det – då ligger fortfarande fokus på fel sak. Och oftast är det den ekonomiska biten som har fått för stor del i ditt liv.

Vill du våga ta en risk, bygga på din självbild, utveckla din kunskap, stärka självdisciplinen och våga vara flexibel? Vågar du misslyckas för att bli starkare och lyckas? Vågar du fokusera på att nå framgång?

FATTA BESLUT SOM BARA GÄLLER DIG

Vad skulle det innebära för dig om du gick förbi hinder och rädslor och blev den du innerst inne vill vara?

Vad skulle det innebära för dig om du slapp vara rädd och istället kunde nå den framgång du drömt om sedan du var barn?

MENTORCOACHNING

Behöver du hjälp med att utveckla ditt företag? Nu om någonsin är det viktigt att hitta nya sätt att driva sitt företag, utveckla och hitta nya sätt att nå kunderna.

Som företagare inom marknadsföring med över 20-års erfarenhet av företagande och certifierad NLP master kan jag vara din mentor och coach. Vi går igenom dina produkter/tjänster och ser var du finns idag och vart vi kan sätta målen.

Jag kan hjälpa dig att nå dina mål genom mina verktyg, jag kan ge dig värdefulla tips på hur du själv kan nå en ny inriktning och vad du behöver göra för att komma dig framåt. Som erfaren marknadsföringskonsult kan jag även hjälpa dig att uppdatera dina marknadsföringskanaler och material.

Stampa inte på stället, ge dig själv och ditt företag en chans att nå framgång.

Boka in ett första tillfälle för kartläggning av dina behov.

Du bestämmer själv fortsättningen. 

BOKA TID GENOM ATT SÄNDA ETT MAIL TILL
maria@celma.fi eller ring 050 5555226

(sänder du ett mail -beskriv ditt företags tjänst/produkt. Lägg även med länk till din hemsida / sociala medier)

VAD INNEBÄR COACHNING?

Vill du få hjälp med att sätta mål, lösa inre konflikter och hantera personlig förändring? Vill du få hjälp med att förändra dina tankar, känslor och beteende?

Ibland gör vi människor saker och ting svårare än det behöver vara. Problemet sitter oftast i ett invant tankemönster och det är svårt att hitta positiva och långsiktiga mål. Vi agerar, kommunicerar och lär oss alltid utifrån det sinnestillstånd vi befinner oss i.

Men vem är du  i dessa tillstånd? Är du ditt bästa jag, ditt neutrala jag eller ditt sämsta jag? Vi har alla resurser inom oss som vi inte alltid känner till. Du kanske vet om dem, men ibland känner du kanske att du inte har tillgång till dem.

Det viktigaste med NLP är att det kan hjälpa oss att förändra tankemönster och beteendemönster så att vi  har möjlighet att visa vår bästa sida för både oss själva och för vår omgivning. NLP handlar om hur du och jag kan bli det bästa – oftare! Att utveckla sig själv och nå sina mål, betyder inte att du från tidigare skulle ha brister – det betyder att du vill hitta dina inre resurser och talanger.  

Vill du veta hur jag kan hjälpa dig förändra dina tankemönster? Eller hjälpa dig hitta ditt mål, dina resurser, känna tillfredsställelse med livet, förstå och uppskatta andra människor och lättare få fram ditt budskap?

Boka in en tid för coachning! Coachningen passar in för både företagare och privatpersoner – med andra ord: alla människor som har en dröm och vill nå ett resultat. 

Som din coach har jag tystnadsplikt – en plikt som följt med mig sedan min första utbildning inom sjukvården. Alla som sägs stannar mellan dig och mig – för alltid!

Coachning hos mig eller dig?

En coachning behöver inte ske i mitt kontor. Vi kan komma överens om var och när – hur det bara passar. 

Cochning erbjuds även  digitalt.