Att VÅGA tro på sin dröm

Vad är en affirmation?

När man vill nå ett resultat upprepar man en positiv mening för sig själv. Upprepningen bör ske flera gånger om dagen och gärna skall man säga meningen högt så har den bättre verkan. 

Affirmationen behöver överensstämma med dig och vad som är möjligt – och givetvis skall den vara positiv. Genom affirmationen drar du till dig det du önskar – så tveka aldrig om att affirmera din högsta dröm. 

Ett levande bevis på att affirmationer leder till ett resultat kan min vän och kund Maria Wester intyga om. 

Maria Wester är en kvinna som jag känt under flera år. De senaste åren har hon anlitat mitt företag att ta hand om marknadsföringen av sina företag Hälsohuset Marias Nycklar och Marias Hälsonycklar.

År 2005 började Maria hyra ett utrymme av Vörå Sparbank i Kaitsor. Under åren som gick började Maria märka att banken minskade på sina ”bankdagar” och hon förstod att banken småningom skulle avsluta sin verksamhet. 

Då Maria hade paus mellan kundbesöken gick hon ofta och satte sig på utsidan. Varje gång hon satte sig ner dök samma tanke upp ”En dag då banken stänger skall jag köpa huset. Och jag skall göra det till ett hälsocenter”. Denna tanke affirmerade Maria varje gång hon gick ut och såg på huset. Samtidigt som tanken fanns i Marias hjärna, kände hon i hela sin kropp hur hälsocentret skulle komma att se ut. Tanken blev kraftigare och kraftigare och en dag hände det. Huset blev till salu. År 2015 köpte Maria huset. 

Idag – fyra år senare är det gamla bankhuset totalrenoverat och en tilläggsdel har byggts ut. 

I huset finns nu flera mottagningsrum, en lunchrestaurang, ett konferensutrymme och en övernattningslägenhet. 

Med den här berättelsen vill Maria poängtera hur viktigt det är att våga, att våga drömma och att våga ta chansen då den kommer. Att drömma – eller affirmera – är det viktigaste man kan göra i sitt liv. Att se framför sig, att känna i hela sin kropp – att den dröm man har – den kommer att bli verklighet. Och att aldrig, aldrig ge upp. 

Det kommer krokar på vägen – men de krokarna är bara att följa, förr eller senare kommer du fram. Men du måste VÅGA tro på din dröm. Du måste VÅGA känna in i hela din kropp hur det kommer att kännas då du uppfyllt din dröm.

Om du vill se och höra mera, besök Marias Hälsohus och prata med Maria – hon om någon VÅGAR verkligen satsa på sin dröm! Hon är en fantastisk kvinna! Läs mera om Marias hälsohus här: https://mariasnycklar.fi

Kontakta mig om du vill få fart på dina drömmar:

    Lämna en kommentar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *