Att våga hänga på

Om man vill någonting tillräckligt mycket så kommer det till en förr eller senare. Hur kan en dröm gå i uppfyllelse? Jo, om din hjärna har ett fokus kan den arbeta sig fram. Att hitta rätt fokus kan ibland vara svårt – men det finns verktyg att använda sig av. Dessa verktyg har jag tillgång till – och de är säljbara. 

Att få hjälpa andra att sätta fokus i rätt riktning är faktiskt en av mina drömmar som nu har gått i uppfyllelse. Jag har under de senaste veckorna haft flera klienter som jag hjälper. Det är ett av de roligaste och mest utmanande uppdragen jag haft hittills i mitt liv. Kan du gissa hur tacksam jag är över det?

Att begrava jantelagen är  också en sak som jag brinner för. Jag begraver den, men den har en tendens att krypa upp ur graven ibland – men det gör inget, jag trampar ner den igen. Ibland krävs det hårdare tag – ibland går det lättare. Huvudsaken är att man märker själv då den dyker upp. Hastigt bort med den. Jag hade faktiskt en idé med en annan person hur vi skulle ge alla möjlighet att begrava jantelagen – men idén rann ut i sanden. Äsch – faktiskt – nu då jag tänker på det – vi hade nästan planterat tanken ända till stadstyrelsen. Så långt gick vi – och så orka vi inte mera. Hmmmm… till och med en arkitekt hade vi dealat med…

VÅGA NÄTVERK

I vårt VÅGA-team har det hänt en hel del, och nu har vi utvecklat konceptet vidare. 

Vi har haft två VÅGA föreläsningar och intresset för dem var stort. Mycket större än vad vi trodde från början. 

Efter den första föreläsningen kom en av oss på hur vi skulle ta konceptet vidare – och det har vi nu utvecklat till konceptet: ”VÅGA-NÄTVERK”. 

Vi märkte alla att diskussionen gick högt under kaffepausen – och förstod att det finns ett behov bland människor att prata av sig. Behov att få dela sina erfarenheter, sina bekymmer och tips och idéer. Och när någon ”ledare” ger ett tema så finns det lika mycket erfarenheter som deltagare på plats. Alla vuxna människor har upplevt något, i med- och motgångar under sin livstid. Så, där tror vi att VÅGA-NÄRVERKET har en funktion. Därför bjuder vi  nu in alla intresserade till nätverket.

Vi har planerat att ordna 5 olika tematräffar med grupper på högst 20 personer. (Vi kan ha många grupper parallellt ). Under temakvällarna ligger fokus på kvällens valda tema samt att nätverka, prata och stödja varandra.  Platsen kan vara var som helst – det planeras efterhand då vi ser hur grupperna bildas. Vi börjar med temakvällarna i augusti, men planerar en första ”get togheter”-träff redan nästa månad (10.6).

Är du intresserad av att komma med i en nätverksgrupp så skall du genast anmäla ditt intresse via denna länk: https://forms.gle/Q1AHuQrDCL4cXrjQ7

Vårt mål med VÅGA-NÄTVERKET är att vi alla skall VÅGA lite mera i livet

Och ifall du redan nu vet att du är upptagen den 10.6 så gör det inget – du får komma direkt på temakvällarna med början i mitten av augusti – eller så hänger du med i en ny grupp senare i höst.


Här är en del av deltagarna från den senaste VÅGA föreläsningen. Alla gav sitt medgivande att ”synas” i vår marknadsföring.

Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv

Soren Kierkegaard

Vill du boka in en egen tid för att hitta rätt fokus till ditt mål/din dröm, kontakta mig gärna: https://www.celma.fi/coaching/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *