Behöver du ett drömpass?

Vilken underbar känsla det är att känna inspirationen flöda i kroppen. Att känna att det mesta är möjligt. Att se då pusselbitarna faller på plats och jag vet exakt var jag är i livet.

Nu har jag allt roligt framför mig, då jag lagt allt annat roligt bakom mig. Mina NLP Kurs är klar – och jag har nu fått mitt NLP Master certifikat i min hand. Nu får jag på allvar praktisera mina kunskaper. Jag ser så framemot att bygga upp olika paket kring den här tjänsten. Att få hjälpa dig nå dit du vill.

Jag har under några veckors tid funderat på hur jag skall börja marknadsföra min nya tjänst – och ni vet hur det är med skomakaren – ibland går hen med trasiga skor. Det ”värsta” är att jag vill så mycket att jag inte vet var jag skall börja.

Men ett ord kom jag på under min påskledighet – DRÖMPASS. Ja, vill du köpa ett drömpass? Inte ett gympapass, och inte ett jaktpass. Utan ett drömpass – där det enda du ”jagar” efter är dina drömmar? Hur låter det i dina öron?

Jag har redan fått in flera coachningsbokningar – så du kan gissa att jag känner mig överlycklig och förväntansfull på att få hjälpa andra hitta sina inre resurser som hjälper dem  styra sitt liv mot målet/drömmen.

Vill du boka in en tid? Läs mera om min tjänst här: https://www.celma.fi/nlp-coachning/

foto: Michelle Sebbas

Jag besökte Jakobstad i måndags och hade flera kundmöten inbokade. Jag lekte faktiskt med en tanke under min bilfärd att hyra ett utrymme någon dag i månaden för att få träffa mina kunder på plats. Närmast tänker jag nu på coachning och kommunikationsplanering. Har du några tips på något passligt utrymme som man kan hyra per timme/dag?

För en vecka sedan hade vi vår första VÅGA föreläsning. Vilket intresse det blev för den! Och vilken underbar feedback vi fått.Wauv! Vi är så glada alla vi som är med i teamet. Vi hade många på väntelistan, så vi bestämde att ordna ett nytt tillfälle. Det blir den 20.5 kl. 17.30 på samma plats. (mera info här: https://www.celma.fi/vaga/) För tillfället finns det bara tio platser kvar.

Sen har vi planer på att ordna olika workshoppar med valbara VÅGA-ämnen. Det kommer att bli fantastiskt. Det är inte bara deltagarna som får mod, även vi som föreläsare blir modigare och ser ännu mera möjligheter av att bara vara med i detta VÅGA-TEAM. Allt är möjligt och vi vågar drömma stort!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *