Vill du våga uppfylla din dröm?

Jag hade ett kundmöte för någon dag sedan och ärendet gällde egentligen tjänsten kunden hade beställt för en tid sedan. Av vissa orsaker har kunden inte kommit sig framåt med sitt projekt och istället för att diskutera kommunikationstexter och grafiskt innehåll valde jag att styra in samtalet på kundens målsättning. 

Efter en stunds diskussion och funderingar fick både jag och kunden en aha-upplevelse på var skon klämde. 

Ibland har man som företagare en bra idé på en produkt, och börjar tillverka den. Processen framskrider i maklig takt, men under vägen så händer det något. Den där fantastiska idén som fanns i början har tynat av och hela projektet blir till en ”börda” eller ”hinner inte ta tag i det där nu”. Du vet – som många olika projekt för oss alla kan utvecklas. Ibland rinner de bara ut i sanden för att de inte känns meningsfulla längre. 

ELLER så får du en ny kick och inser hur bra idén var från början. 

Det här med att kicka igång gamla (eller nya) drömmar är något som jag bara älskar att göra. Det har att göra med att jag själv är en stor drömmare – och jag har ett stort lager med drömmar som inte blivit verklighet. Varför ett lager, tänker du säkert nu? Jo, för att ingen kickat igång mig. Eller så har jag saknat ett bollplank. Många saker har jag gjort verklighet av, vissa har lyckats bra, och vissa saker har inte lyckats så bra. De som inte lyckades så bra så har jag lagt i min ryggrad som en erfarenhet. Don´t do it again. Men de som ligger i min byrålåda – ja, de är många det. Den dag då jag hittar det rätta bollplanket så har jag massor av bollar att bidra med. 

Men som avslutning, låt inte dina drömmar eller projekt rinna ut i sanden. De föddes i ditt medvetande av en orsak. Låt den ”orsaken” hållas i liv – och ta hjälp av ett bollplank så du kommer dig framåt. (jag är gärna ditt bollplank). 

Jag slängde ut på Instagram stories idag en förfrågan om Vill du våga uppfylla din dröm? – undrar hur många som svarar nej? 

Vad skulle du svara?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *