Snökaos. Nätverkande. Människomöten.

Nu kan jag inte precis skryta över att jag är pigg och fylld av energi den här måndagen. En arbetsdag som förövrigt börjar lida mot sitt slut. Nej, jag är faktiskt ganska trött.  

Förra veckan gav mig nya intressanta uppdrag och avslutades med en träff med Företagarna i Finland. Över 300 ordförande från landets lokalföreningar deltog. Vi var först på ett konferenshotell där vi hade program, ministrarna var på besök och förbundet lanserade valprogrammet. Sen höll Olli Keskinen en inspirationsföreläsning till oss. (kan ju erkänna att jag inte genast visste vem han var så jag googlade försiktigt. Oj då, det var ju Kummeli-killen. …)

Sen for vi iväg på kryssning till Tallin, med middag, samvaro, nätverkande och program. Många nya människor pratade jag med och många nya vänner fick jag till FB. Det är kul att sitta och diskutera företagarlivet med andra företagare. Det är så givande. Och att man fortsätter hålla kontakten efteråt också via FB är det bästa av allt. 

Då jag kom hem sent på lördagkväll for vi iväg till grannens 40-års-kalas. Så jo, jag har varit trött idag…

Nåja, som tur är har jag fått jobba hemma idag. Men från och med i morgon kör jag igång med en högre växel och börjar med en coaching och sen lunchträff med ett par ”gamla” kollegor. Sen skall jag träffa min mässkompanjon Pernilla och vi skall fundera på konceptet Caring for yourself. Vi funderar på att dela upp mässmontern i två delar, och även bjuda in manliga företagare. 

Ifall du inte hört talas om konceptet #caringforyourself kan du läsa mera här på vår hemsida: http://caringforyourself.fi

På onsdag har jag ett par möten i Jakobstad. Ett strategi-möte hos en ny kund, en kund som satsar allt på säkerhet. Jag berättar mera sen då jag besökt företaget. Hur säkert det var J

Sen skall jag träffa en företagare som håller på att ta yrkesexamen i företagande, jag har lovat att ställa upp som mentor till henne under hennes utbildning. 

Resten av veckan skall jag bara jobba med mina kunduppdrag. Jag kan ju inte ha möten hela tiden – jag måste ju hinna jobba med uppdragen också. 

Ja, ett uppdrag som jag har är ju kampanjchef till riksdagskandidaten Leena Nikkari-Östman. Jag har fixat hennes hemsida och logo, i samarbete med övriga kampanjarbetare (Roland har skrivit textinnehållet i samarbete med Leena själv) Johan Strand har fotograferat Leena. Här är länken till sidan: https://leenanikkariostman.fi


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *