Blogg100, dag 2

Idag har vi haft en givande kursdag på jobbet. Consultative partnership with businesses. Väldigt intressant, även för mina egna projekt. Kommer att återkomma till det senare. *det måste sätta sig först*

För tillfället sitter jag och väntar på att fem-sex stycken damer skall anlända till oss. Vi skall ha styrelsemöte i Kvinnoförbundet. Jag är inte annars desto mera involverad i politiken, men den börjar intressera mig mera och mera. Inte så konstigt i och för sig, *det sitter väl i generna*. Kvinnoförbundet är ett bra sätt att få en insyn över hur det fungerar  – det finns väldigt mycket kunskap bland styrelsemedlemmarna.

Inför mötet så hade jag ett par projekt att hinna med, en annons till ett företag jag sköter marknadsföringen åt, samt detta blogginlägg. Resten av projekten tar jag sen  – om jag orkar 🙂

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *