Våga ta steget

Hur jag än skulle vilja, så finns det ingen annan tid att blogga än just på måndagar. Det är ju allmänt sagt att det är sämsta dagen att publicera något, men jag skulle nästan vilja påstå att det håller på att svänga. (eftersom just ingen publicerar något på måndagar – så är flödet lugnare och du har lättare att nå ut). Men det där var ju en hemlis som du måste lova att inte berätta vidare 😉

Måndagar innebär som vanligt att jag jobbar hemma, och det är min bil är glad för idag. Jag har ingen motorvärmare heller, så bilen mår nog bäst i garaget. 

Förra veckan hann jag med intressanta kundmöten, och bland annat en lunchträff med en företagare som föreläser inom ledarskap. Vi håller på att planera en föreläsning/event med flera andra föreläsare.  Huvudämnet är VÅGA. Innehållet berör ledarskap, arbetsglädje, våga ta steget mot dina drömmar, mental träning och skapa en visionboard. 5 kvinnliga föreläsare som vill erbjuda just dig en push i livet. Nu gäller det bara att hitta en lämplig plats, eller varför inte en samarbetspartner som vill hjälpa oss arrangera denna ”VÅGA” föreläsning. Är det du? (kontakta mig ifall du vill veta mera – eller komma med ett erbjudande)

Jag fick igen ha äran att berätta om företagandet och vikten av nätverk och synlighet för studerande vid YA. Denna gång var det ett gäng blivande trädgårdsmästare som fick sig en dusch med ”bra att tänka på vid starten”-kunskap. 

Planteringar vid YA-trädgårdsskola

Från fredag till söndag satt jag själv på skolbänken – NLP för hela slanten. Jag frågade i mitt förra inlägg (https://www.celma.fi/soker-drommare-som-vill-ta-steget-framat/) om det fanns intresserade testklienter. Jag blev helt överväldigad av gensvaret. Jag fyllde kvoten och lite mer på ett par dagar – och ännu droppar det in intresseförfrågningar. Jag lägger er alla på listan,  återkommer senare om jag behöver flera tesklienter. Så, är du intresserad – hör av dig. Jag ser verkligen framemot att ta itu med detta – jag känner verkligen att jag är inne på rätt spår nu. Det finns inget som hindrar mig att satsa på detta, jag har byggt upp grunden under flera år. Nu får jag utöka mina tjänster till en ännu bredare målgrupp. Den nya målgruppen är du som sitter med drömmen. Drömmen om att våga ta nästa steg. Det vill jag hjälpa dig med!

Den här veckan skall jag ha min första testklient – det blir spännande!

I slutet av veckan blir det att bege sig till Helsingfors och träffade de övriga ordförandena från företagarföreningarna här i Finland. På vår agenda står även en kryssning till Tallin – så det blir att bege sig ut på böljan den blå igen. 

Och på tal om det – nu kan du boka in i kalendern och anmäla dig till vår företagarkryssning, Vasa-Umeå-Vasa. Den 16 mars bär det iväg. Mera info här:  https://www.yrittajat.fi/sv/kust-osterbottens-foretagare/a/evenemanger/602710-varens-foretagarekryssning

Ha en underbar vecka! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *