Vem är kvinnan bakom CELMA?

Ifall nu någon har funderat på vem jag är, så kan jag ju bara säga att jag har det på klart nu. Genom en beteendeanalys (peili-analys) som vi har gjort under den ledarskaps utbildning som jag nu går så visar resultaten följande.

Jag är en person som tar modigt emot mina arbetsuppgifter. Min styrka är min kreativitet, uppfinningsrikedom och initiativförmåga. Jag gillar konkurrens och mottar gärna utmaningar. Men ointressanta arbetsuppgifter lämnar jag..ogjorda.. eller till hälft. Jag gillar inte detaljer men tänker snabbt på den stora helheten. För att jag skall må bra behöver jag både uppskattning och godkännanden. Jag uppskattar även varma relationer, trots att ni kanske inte alltid uppfattar det. Min sociala förmåga är starkt utvecklad men ibland kan min starka uppmuntrande stil uppfattas som förkrossande. Mina högsta poäng i mitt beteende är att jag är pratsam, utåtvänd, lätt att lära känna, tillgänglig, ger gensvar och är förstående. Djärv, initiativrik och rättfram. En igångsättare. Både informell och dominant.

Eventuella mera svagheterna tänker jag inte orda desto mera om här, för jag tänker inte heller fokusera på att göra dem bättre. De får förbli mina svagheter. Alla har ju svagheter, det måste man få ha. Jag satsar på att bli bättre på det jag är bra på istället. Eventuellt kan jag satsa på att bli mera medgörlig, som jag fick minst poäng i. Samt konstant.

Tack till ni som svarade på frågorna om mig, ni kände mig lika bra som jag gjorde själv 🙂

 

CELMA2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *