En ny ordförande är vald för Korsholms företagarförening

I går morse då jag vaknade så trodde jag aldrig att jag skulle på kvällen få gå och sova med en ny titel. Mycket kan hända på en dag!

Under den senaste tiden har jag haft en känsla att något bra kommer att hända. Lite svårt att tro på känslan har jag haft, för företagarlivet är ju ingen dans på rosor heller. Men man skall våga tro på framtiden och på att bra saker kan hända, även under de mörkaste stunderna.

Jag blev invald till Ordförande för Korsholms Företagarförening igår. Jag är väldigt, väldigt glad och förväntansfull över detta. Och väldigt tacksam över förtroendet. Nu har jag chansen att få jobba mycket mera med det som jag har sådan stor passion för, nämligen att lyfta upp företagare till större synlighet. Att hjälpa företagarna att hitta varandra, nätverka och stöda varandra. Ser även framemot att kunna hjälpa till med olika beslut som skall göras för företagarnas bästa. Detta kommer att bli både en stor utmaning och en stor glädje! Det bästa av allt är ju att jag är kvinna och fått denna möjlighet!

Är ni inte redan medlem i föreningen, så nu är det dags att ansluta sig, du vill inte missa de nya möjligheterna som kommer med den nya styrelsen!

http://www.yrittajat.fi/sv-FI/rannikko-pohjanmaanyrittajat/korsholm/yleista/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *