#våga2015. Utmana mig!

Fy på mig. Har inte skrivit på en väldigt lång tid. Så står man då å predikar åt andra att se till att saker och ting sker på din hemsida, men så är man inte ett dugg bättre själv.
Men jag har haft mycket på gång, och då prioriterar man det viktigaste. Att sätta sig ner och skriva ett blogginlägg kräver att man inte känner av stress, utan att man faktiskt har tid att göra det. Tid att låta tankarna flyga…
Jag kan mycket väl tänka mig varför så få småföretagare har tid att skriva om vad som händer i deras företag, eller ens hinner uppdatera sin FB-gilla sida.

Nåväl, den senaste tiden har gett mig en hel del nya kunder och uppdrag, samt en massa nätverkande via Företagarna i Finland (yrittajat.fi). Det har varit/är helt underbart med alla dessa nya saker som kommit emot.

Styrelsearbetet har kommit bra igång, och jag känner en väldig iver över mitt förtroendeuppdrag. Det är verkligen intressant, givande och utmanande. Jag älskar utmaningar och uppdraget har gett mig möjlighet att gå utanför min trygghetszon flera gånger redan. Det är bra med utmaningar. Man skall ju aldrig bli bekväm i det man håller på med. Inte ta saker och ting för givet, eller ens tro att livet skall flyta åpå av sig själv. Nej, man känner verkligen att man lever då man gjort något som man aldrig gjort tidigare. Då man vågat!
Jag har ju bestämt mig för att satsa på alla möjligheter som kommer emot detta år #2015möjlighet. Egentligen är det ju ingen utmaning, för jag fungerar ju i princip så hela tiden. Jag tackar ju aldrig nej till en ny utmaning, en ny möjlighet eller en ny chans.
Det som skulle dock vara väldigt intressant är om någon skulle kunna utmana mig till något som ni inte tror jag skulle klara av.
Dock måste jag redan säga att jag INTE HOPPAR FALLSKÄRM! Jag lider av svindel och att klättra på byggnadsställningarna vid torpet i somras var tillräckligt med utmaningar på höjd. Inga sådana utmaningar tack!
Men något annat. Något som är så långt borta från min trygghetszon, att det inte finns en chans att jag skulle våga. #våga2015 kan ju bli en ny hashtag. E du med?

#våga2015

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *