Livet som företagare samt inbjudan till workshop i Vörå

Ups and downs – företagarlivet i ett nötskal.

Just nu är det ganska tyst. Till mailboxen kommer bara en massa erbjudanden, inte några spännande förfrågningar.

Fast, ibland är det kanske bra med lite ”down-perioder” så man hinner varva ner hjärnverksamheten lite. Fast jag gillar det inte. Allt småjobb som man borde ta och fixa undan blir bara en belastning istället. Jag tycker ju så mycket om att ha mycket att göra – då presterar jag allra bäst.

Nästa vecka hoppas jag få dra en workshop i Vörå. Platsen blir i högstadiet – ett ställe som jag inte besökt på måååånga år. Kan nog kännas lite konstigt att stå och föreläsa där. Där man satt och pinades som tonåring för ett antal år sedan.  Jag väntar bara på att få tillräckligt med anmälningar till workshopparna nu. Med andra ord:  det finns plats ännu! Ni hinner fundera ett par dagar till om ni kan uppoffra ett par timmar till att lära er mera om marknadsföring och social marknadsföring. Vilka kanaler som finns, vad man skall göra för inlägg för att nå målgruppen sin, hur man pratar till kundens behov o.s.v.

Även fast du som företagare eller föreningsmänniska har ett ”gilla-konto” på FB så kan man ibland behöva få mera tips på hurudana inlägg man skall skriva, hurudana foton man skall ladda upp och allt det där kring var, hur, när och varför. Workshoppen går också ut på att vi alla delar våra åsikter och tips, så att man samtidigt kan lära sig av varandra.

Så häng med nu, anmäl dig redan idag.

Observera att du behöver inte vara företagare för att komma med på workshoppen. Även privata personer är välkomna. Föreningsmänniskor, projektarbetare… everybody..

Anmäl dig till maria@celma.fi eller ring 050 5555226

workshop1&2vora

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *