Söker drömmare som vill ta steget framåt

Jag söker dig som har en dröm. Vill du ta steget framåt? För att få min certification i NLP master skall jag coacha minst tre personer. Så nu är min fråga: är du intresserad? Jag behöver minst tre personer som är intresserade att komma till mig som ”testklient”. I min nya inriktning som marknadsföringscoach ämnar jag rikta in mig på att coacha blivande och existerande företagare att ta tag i sina drömmar. Jag söker personer som vill ta steget framåt. Är det du? Meddela mig per mail (maria@celma.fi) om du är intresserad så kommer vi överens om tidpunkten. Du kan även ringa mig om du har frågor kring detta (050 5555226)

NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering) är ett begrepp som handlar om personlig utveckling och förändring. Fysiken beskriver naturens lagar, kemin beskriver lagarna för molekylerna som omger oss med NLP beskriver lagarna för hur våra tankar och känslor hör samman samt inte minst hur vi ändrar dem. Det kallas ibland för ”sinnets språk”.

Förra veckan for verkligen i ett huij. Fullt upp varje dag. Förutom jobb och kundmöten var jag på ett seminarium som Vaasa Insider ordnade tillsammans med Vasek och Kustösterbottens företagare. 

På fredagen hade vi i styrelsen för Korsholms företagare möte. För att ha tid att fundera på olika saker hade jag beslutat att ta med hela styrelsen så långt bort som möjligt. Detta för att alla skulle hållas på mötet tills vi var klara. Så vi for till Närpes 🙂 Vi hade ett bra möte, och avslutade med god mat på Hotell Red& Green.  

Bästa outcomen av mötet var givetvis planeringen av den kommande företagarkryssningen som vi ordnar varje vår tillsammans med KÖF. Den 16.3 drar vi iväg! Alla som är medlemmar i någon av våra lokalföreningar i Kustösterbotten är välkommen, med avec. OCH alla som är företagare och nyfiken på vår gemenskap är mer än välkommen – vi tycker nämligen om att träffa nya företagarvänner. Det gäller även ni som är medlem i ÖF. Med andra ord – är du företagare – boka in den 16.3 – då far vi iväg på kryssning Vasa-Umeå-Vasa.  Jag återkommer med detaljer snart!

På lördag var det tidig väckning för att hinna till Raisio (Åbo) på begravning. Jag kände inte personen som gått bort, det var min mans kollega. Men sorgligt var det. Det rörde sig en hel del tankar i huvudet under den stunden vi satt i kyrkan. Livet <3

Istället för att ta in på hotell över natten hade vi bestämt att åka på en kryssning med Baltic Princess. Nåja, vi konstaterade nog att det eventuellt kunde ha varit trevligare att åka hem. Det blev nog en kryssning som vi undviker att upprepa. 

Idag har jag min ”måndag-jobba-hemma-dag”. Det är så skönt, speciellt idag då  jag är trött efter resan och annars har svårt att köra från 120 direkt från måndag. Men resten av veckan är nästan fullbokad, med kundmöten, samarbetspartnersmöten, föreläsning på YA och NLP kurs. Sen skall jag hinna med ett frissa-besök också. 

Ha en super vecka – och glöm inte att kontakta mig om du vill ta tag i dina drömmar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *