Utmaning med A-Ö

Jag föll av bloggkärran för ett par veckor sen. Tyvärr så försvann inspirationen då jag blev tvungen att lägga fokus på ”något mindre trevligt”. Jag är lite harmad över detta, för det flöt på ganska bra med att blogga nästan varje dag.

Så hur kommer jag igen nu då?

-Tja, det blir väl att hitta en ny utmaning. Så nu tänkte jag börja blogga från A-Ö. Hänger du med på utmaningen? Hitta ett ämne som börjar på respektive bokstav, med början från A.
Använd hashtaggen #bloggaAÖ

Jag börjar i morgon!

p.s. I går publicerade vi Existens 5/2016. Kika in och läs vetja: 

4 reaktioner på ”Utmaning med A-Ö”

  1. Kul idé! Jag känner att jag redan har så mycket att skriva om, så kanske inte kan hänga på själv dock… Annars hade jag försökt mig på ett ABC i resetappning, eller kanske som en fotoutmaning 🙂 Vilket påminde mig om att jag ifjol gjorde en ABC-serie om Teneriffa (http://mariasmemoarer.com/2015/december/teneriffa-fran-a-till-o-del-4-2.html)
    och för några år sen gjorde jag en ABC-serie om saker jag gillar (http://mariasmemoarer.com/2014/december/abc-saker-jag-gillar-del3.html). Kolla gärna in ifall du har lust, eller vill hitta inspiration 🙂

  2. Jag gjorde också en ABC-serie en gång, tror att det var som en julkalender. Men jag ska fundera på saken, jag säger som Maria ovan att jag har så många saker jag vill skriva om redan (och ändå lyckas jag glömma att blogga vissa dagar) 🙂 tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *