Dag A

Min utmaning att blogga igenom alfabetet börjar idag. Så nu gäller det att hitta ett bra ämne som börjar på A.

hmmm…

A som i app. Ja, det kan ju passa bra eftersom jag började förmiddagen med ett IoT- seminarie. Digitalisering är ordet som alla har på sina läppar idag. Så ofta att det börjar bli uttjatat redan. Vad är egentligen IoT? Internet of Things är den rätta översättningen och det i sin tur betyder sakernas internet.
Jaha, och vad betyder det då egentligen?
Ordet IoT är ett ”samlingsbegrepp” för utveckling. Utveckligen innebär att maskiner, varor, hushållsapparater, kläder och människor förses med sensorer och datorer som kommunicerar med varandra.

Ingenting är som förr. Vi går framåt – med stormsteg. Stackars den som strävar emot. Det går inte – tyvärr.

A som i akademi. Yrkesakademin. Jag var dit på eftermiddagen och fotograferade inför en kommande artikel. Frisöravdelningen hade ordnat ett mycket fint evenemang åt en speciell grupp, nämligen cancerdrabbade. Jag skriver inte desto mera om detta här, ni får läsa mera om det i nästa nummer av Existens (den 15.6)

Som fortsättning på ”ordet” akademin så fick jag även ett telefonsamtal av handledaren från YA. Jag borde göra mitt slutarbete klart inför min ledarskapsexamen. Presentationen är nästa vecka, och gissa om jag har påbörjat presentationen?… nej, just det. Så det blir mitt kvällsnöje nu 🙂

#bloggAÖ

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *