Synlighet för småföretagaren i Österbotten

Mässan är över. Det var en rolig helg, men idag är jag trött. Det är ganska tungt att prata och vara glad i sju timmar, två dagar efter varandra. Men vi är mycket nöjda med våra insatser och besökarnas reaktioner.

Vi marknadsförde en hel del företag i vår monter. Jag kände mig som en dammsugarförsäljare ibland då jag berättade om vårt företag och våra annonsörer, samtidigt som jag plockade ihop en hög med broschyrer till de besökare jag nappade tag i. Den bästa reaktionen var när besökarna kommenterade: – ahaa, finns det ett sådant företag också? Vad glad jag blev då jag förstod att vi hjälpte en småföretagare att nå en ny kund utan att denne själv var med.

Vi hade gjort broschyrer (A6 tvåsidig flyers) åt flera av annonsörerna. Dessa delade vi ut tillsammans med information om vår tidning Existens. Totalt marknadsförde vi 18 olika företag på plats, och resten via tidningen som vi visade upp på en skärm. (skärmen lånade vi via samarbete från iTronic).

Jag hoppas verkligen att besökarna som fick detta fina paket i handen tar sig tid att läsa om alla dessa fina småföretag som finns i nejden. Detta koncept kommer vi att vidareutveckla och fortsätta med. För vi vill hjälpa småföretagaren att få synlighet. Det är vår passion på Existens 🙂

Ifall du inte hade tid att besöka mässan i helgen så kan du se vilka företag som medverkade i vår monter via vår tidning Existens. Kolla annonserna 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *