Koncentrationssvårigheter och resfeber

Jag hade en idé i morse på en serie blogginlägg – men nu får jag inte till det. För att få till någon struktur med min blogg så borde jag göra upp ett schema. Det sämsta med att vara skomakare är att man själv går utan skor. Jag gör nog schema till andra företagare  – men gissa om jag har gjort ett till mig själv? Samtidigt tycker jag om att vara flexibel och spontan. Testar mig fram. Det är så jag lär mig och får mera kunskap att dela med mig av. Som en av mina kursdeltagare sa ”Det märks att du vet vad du pratar om”. Bättre feedback än så kan man inte få.

En stor orsak till min bristande koncentration är en ordentlig ”karaflunssa” kombinerad med begynnande resfeber. I övermorgon stiger jag ombord på planet som skall ta mig till Miami. Jepp, där kommer att jag att tillbringa tio dagar. Prioritet ett med min resa är att träffa min man som är där på uppdrag. Prioritet två är lite semester 😉

Regniga dagar och då min man jobbar kommer jag att testa livet som digital nomad. För råd att ha tio dagars semester har jag inte. Jag hoppas få nya idéer och inspiration under min resa, kanske lite vila och sol också.

#blogg100 #dag22

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *