Stormässa och tävling

Dagarna springer iväg och det händer mycket. Ibland är det svårt att hinna med – men då gäller det bara att andas in och lägga upp en struktur. Vad är viktigast? – andningen givetvis! Och att vara här och nu. Närvarande.

Det har varit en hel del jobb med den kommande Stormässan – men det är ett jobb som jag verkligen gillar. Att få organisera och ställa till har alltid varit en av de sakerna jag dras till. Men ibland ”falerar” organiseringen då det är för mycket annat på gång.

Men hur som haver, inkommande lördag och söndag hittar ni mig och 12 andra småföretagare på stormässan – i monter E380. 

Troligtvis är jag är ute på vift en hel del under mässan, för jag gillar ju att prata med folk – och att få nya kontakter. Det är därför jag älskar att vara utställare på mässor – man har rätt att prata med okända personer. Det kan man ju inte göra som besökare. Prata med obekanta alltså 🙂 Eller brukar du göra det? 

Jag kan passa på och erkänna en sak här och nu. Ibland skäms min man (eller han börjar väl bli van nu) för jag har en tendens att börja prata med vem som helst. I affären händer det ganska ofta. Jag tror det beror på att jag arbetat inom serviceyrket hela mitt liv, och jag är så van att börja prata med främmande människor. Min man brukar fråga efteråt vem jag pratade med, oj så han himlar med ögonen då jag säger jag vet inte 😀

Men nu till det viktigaste: Under mässan bjuder jag in till en tävling, där vinsten är två timmars coachning inom ämnet karriärsval, företagande eller marknadsföringscoachning. 

Under de två timmarna går vi igenom: 

– din nuvarande livssituation – vi tar bort eventuella hinder – vi formulerar realistiska mål – vi gör upp en handlingsplan = MÅL 2020!

Så det löns att komma och besöka mig i montern. Ifall jag inte är på plats, så fyll i en lapp och lägg i tävlingslådan. 

Du kan även tagga mig på Instagram med @celma_marketing #celma_coachning  och berätta att du deltar i helgens tävling. Tävlingen avslutas kl 17.00 på söndagen den 7 april. 

Hoppas få träffa just dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *