Dagen efter

Idag är jag ganska trött. Men det får man vara då man varit på topp hela helgen. Stormässa är nu bakom – och det är med blandade känslor jag sitter här idag. Jag kände att jag inte riktigt kom till toppen som jag brukade – men roligt var det ändå. På lördagen var jag tillsammans med riksdagsvalskandidaten Leena (https://leenanikkariostman.fi) och körde kampanj. Det var kul. På söndagen höll jag mig mera vid egen monter (bord) och lottade ut två timmars gratis coachning. Intresset var stort, men endast en person kunde vinna. Och så blev det. Ni övriga som blev intresserad av min tjänst– kontakta mig så bokar vi in en tid. 

Som ni kanske märkte så var det fantastiskt väder på lördagen, något som jag upptäckte först klockan 17.00 då jag steg ut ur Botniahallen. Jag skyndade mig hem och satte mig på solsidan och njöt ett par timmar. Trött var jag, men jag ville så njuta av solen. Vilket straffade sig sen på natten. Då jag vaknade på söndag morgon var jag uppsvälld I ansiktet och fick knappt upp ögonen. Nässelfeber, solallergi eller vad det nu är. Skitt också.  Jag fick många “fina” kommentarer under söndagen på mässan. – Har du inte sovit I natt? – Du ser trött ut. – Har du gråtit I natt? Nej, ingetdera. Jag sov ganska bra och jag hade inte gråtit. 

Idag är det inte bättre. Har tagit in medicin, men det hjälper inte så bra. Så nu försöker jag ta det lugnt idag – och vila, men det kliar så i fingrarna att skriva en blogg istället – så jag låter lusten ta över. 

Jag blev så glad i morse då en ny kund ringde. Hon har startat företag och behövde min hjälp. Vi pratade en stund, och jag berömde henne för att VÅGA ta tag i sin dröm om att starta företag. Det är precis vad var och en med en dröm borde våga göra. 
Vem vill sitta som 70-åring i gungstolen och ångra sig och tänka: – Varför gjorde jag inget åt min dröm, min passion? Nu är det försent. 

Jag vet att jag inte kommer att ha mycket att ångra om jag lever till den dag jag sitter i gungstolen. Jag tar tag i mina drömmar och gör de verkliga. Jag har många drömmar kvar (det finns massor) – men en sak i taget. Jag är ju bara en människa. Egentligen borde jag ha en hel staff som kunde utföra mina projekt – och jag kunde bara sitta med min idébank och ge dem direktiv. Kanske det vore det bästa alternativet. Men det behövs ju startkapital till allt, och det sitter jag inte på. ÄN. 

Så – på tal om våga, vår föreläsning ”VÅGA” (https://www.celma.fi/vaga/) som vi ordnar den 25 april är fullbokad, men ifall du är intresserad – lägg in anmälan bara. Du kommer på en väntelista, och ifall det kommer avbokningar så kontaktar vi dig. 

Nu skall jag vila en stund, sen hoppas jag svullnaden gått ner så pass mycket att jag vågar mig in till stan och träffa min kompis. Tjejkväll på agendan!

Ha en skön start på veckan alla!

(ps – ifall  du vill se några foton från mässan så laddade  jag upp en stor mängd på min FB (https://www.facebook.com/fmacelma/) sida i söndags. Jag gick runt och bongade företagare som jag kände, vilket blev en hel bunt.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *