VÅGA ta för dig

Kan man bli lycklig över att ha fullbokad kalender? Jo – det kan man. Åtminstone jag. De här senaste veckorna har bjudit på så många intressanta uppdrag, evenemang, händelser, nya samarbeten och bekantskaper. 

Med överbokad kalender och tusen järn i elden så har jag upptäckt hur viktigt det är att stänga ner till kvällen. Hur viktigt det är att jag låter meddelanden och mail komma in, men inte tar tag i dem före nästa dag. Knoppen behöver vila. Och när den har vilat så är den redo igen för nästa dag. 

Jag tycker det är så underbart allt jag har varit med om den senaste tiden. Jag har upptäckt också hur givande det är att coacha andra. Att få sitta i lugn och ro tillsammans med en annan person, och bara ha fokus på personen framför mig. Att få se hur poletten faller ner för människan framför mig. Att veta att då personen går ut från mitt kontor så har hen en god tanke som gror i sin tankeverksamhet. En tanke på att nå det de drömt om. 

Jag själv känner att jag är på väg mot en fantastisk framtid. Det som är framför mig är så spännande, så givande och jag skulle vilja gråta floder av glädjetårar. Så skall livet vara då det är som bäst, visst?

Mina kunder är så fantastiska, jag är så glad att få jobba tillsammans med dem. Vi siktar tillsammans mot en framgång för deras företag. 

Allt handlar egentligen om att VÅGA. Våga ta för sig. Ett ämne som jag tillsammans med fyra duktiga företagare kommer att berätta mera om den 25.4.2019 vid Marias Nycklar i Kaitsor. Tillfället är gratis och vi välkomnar alla som vill hitta inspiration, mod och verktyg att göra en förändring i sitt liv. Anmälningar har kommit in i rasande fart, men ännu finns några platser lediga. Så är du intresserad av det här – anmäl dig genast. Endast 30 personer ryms med. VÅGA ta chansen. 

Här hittar du mera information om vårt VÅGA evenemang: https://www.celma.fi/vaga/

Vi har även ett FB-evenemang där vi uppdaterar sen med mera information: https://www.facebook.com/events/1133901736792807/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *