Prestationer

Läste just en annan företagares blogg om hur man inte alltid kan vara på topp. Nej, verkligen inte. Livet skall absolut inte bara bestå av att man alltid skall prestera, leverera och ge en massa. Ibland måste man bara få sätta sig ner och lyssna till sig själv och fråga sig själv  vad är det man håller på med. Man behöver kanske inte ens det – det räcker med att man bara stannar kvar i nuet en stund och hittar sin inre röst.

Och visst, vi gör våra val i livet – men en företagare har också rätt att få vila och njuta av livet också. Jag har ibland dagar då jag känner att det är lika bra att jag inte öppnar datorn idag, istället gör jag något helt annat som istället kan ge mig mycket mera inspiration för nästa dag.

Nu låter det som om jag skulle klaga över att jag inte får vila, men det stämmer inte. Jag hittar nog mina små stunder av lycka och lugn och ro. Detta inlägg var till de som inte tror att de är värda att sätta sig ner och vila – fast de är företagare. Kom ihåg att du har bara ett liv, och det är bara DU som kan sköta om ditt liv. Alla andra har fullt upp med sina egna liv 😉

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *