Äntligen ny hemsida

Äntligen fann jag tiden att fixa till min hemsida. Eftersom jag stängde min webshop i vårast så vill jag flytta över min hemsida till celma.fi istället för celmar.fi.

celmalogo

Passade på att förnya hemsidan samtidigt och försöka få mitt budskap lite tydligare. Det är inte så lätt då man har en hel del man kan erbjuda, men samtidigt vill jag inte sträcka mig alltför långt i mina tjänster. Sidan är inte helt klar ännu, det fattas en hel del – men det kommer vartefter inspirationen kommer på.

Det har hänt en del under de två semesterveckor som jag haft från mitt dagsjobb. Jag har bildat ett aktiebolag tillsammans med min man och vi har stora planer för vår blivande verksamhet. Kan inte i detta läge berätta mera än så, köpet måste gå i lås först. 🙂

De andra planerna jag hade för min semester var att hinna ta det lugnt och läsa och få både avkoppling samt mera kunskap och inspiration till mitt företag. Det har inte uppfyllts än. Jag har läst två sidor i en bok.  Istället har vi hunnit uträtta en massa ärenden och hunnit träffa släktingar och några vänner. Mycket spontanitet och hastiga beslut är ju också en del av semestern. Man är ju inte så bunden av klockan precis. Man får sova längre.

Saknar dock värmen och känslan då man märker att kroppen slappnar av då man kan sitta ute och njuta av sommaren. Jag saknar att inte få lägga på mig en lätt sommarklänning. Att spontant hoppa i sjön och svalka av sig. Vi fick höst istället för sommarvärme. Det är i mitten av juli och vi får elda i spisen för att inte frysa ihjäl. Suck.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *