Ork, kreativitet och frihet

Jag har inte bloggat alls denna vecka. Orsakerna är många, men den största är nog bristen på ork och kreativitet. Ibland blir det inte som man planerat och ”problemen” tar för mycket energi.

Men nu känner jag att energin börjar återvända sakta men säkert, mycket tack vare vistelsen på sommarstugan. Vädret är fantastiskt och solnedgången likaså. Problemen kvarstår, men jag ger dem inte lika mycket energi längre. Jag lägger istället fokus på framtiden, aktuella uppdrag och nuet. I nuet njuter jag av sällskapet och miljön.

Trynhild har förstått betydelsen av friheten. Vad den gör för kreativiteten, för skapandet. Jag håller så med henne. Kräv inga rutiner av mig, säg inte till mig vad jag skall göra. Ge mig frihet att skapa.

http://existens.fi/frihet-att-skapa/

#blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *