När livet ger en citroner – ta fram salt och tequila

Vilken sommar det har varit. Och med det menar jag inte fantastisk. Varm. Lediga stunder. Avkoppling.
Nej, den har uttryckligen varit jobbig. Kall. Förkylning. Trötthet. Inre stress.
Men efter en månads vila kan jag erkänna att livet lyfts lite. Nu känner jag att energin börjar flöda i min kropp och jag längtar efter nya projekt, nya evenemang, nya möten och nya uppdrag. Som tur är har inte hela sommaren varit helt nere, utan bjudit på några betydelsefulla möten som jag hoppas utmynnar i godkända offerter.
Egentligen har jag mycket jag skulle vilja skriva om, så många ämnen som snurrar i mitt huvud. Men någonting har stoppat flödet – och jag har kämpat med att skaka det av mig.
När livet ger en citroner – ta fram salt och tequila.
Det är dags att fortsätta framåt, och öppna upp flödet. Bilden nedan får visa det öppna flödet. Det finns ett helt hav att simma i. För ingenting kan egentligen stoppa mig. Motiga nordanvindar får ge vika för friska sunnanvindar. Nu kör vi! 

 

“It’s easy to get negative because you get beat down. You go through a few disappointments and it’s easy to stay in that negative frame of mind. Choosing to be positive and having a grateful attitude is a whole cliche, but your attitude is going to determine how you’re going to live your life” – Joel Osteen.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *