Dags att håva in nya kunder?

Den senaste tiden har jag lidit av uppskjutarsjukan. Men jisses vad illa man börjar må. Klumpen i magen tar ju alldeles för stort utrymme. Å klumpen heter ju givetvis dåligt samvete. Nattsömnen stör den å. Nej, nu e det nog dags att sluta skjuta upp det som borde ha blivit gjort igår, eller i förrgår. Eller var det förra veckan?
Har du lidit av uppskjutarsjukan nån gång? Jag borde ta och skriva ner det där. Jag borde ta och planera lite bättre. Jag borde läsa in mig på det där. Jag borde synas mera på sociala medier. Jag borde fundera på en strategi. Jag borde fundera på hur jag bäst pratar om min produkt. Jag borde undersöka vilka kanaler som fungerar bäst. Jag borde kolla upp bättre var min målgrupp finns. Jag borde städa. Och jag BORDE planera. I moron. Eller nästa månad. Jag skall bara göra det här först. Nej, nu har jag inte tid. Jag måste koncentrera mig på det här nu.
Finns det medicin mot uppskjutarsjukan?
Jo, det finns det. Det finns personer som kan puscha igång dig.
Ja, jag vet att jag också skjuter upp saker och ting. Men en sak jag behärskar ganska bra är att puscha igång andra. Jag önskar ibland att jag kunde klona mig själv, så jag fick kicka igång mig själv.
Med dessa tankar vill jag bara passa på att erbjuda dig att få en kick i rumpan. Delta i Celmas brevkurs i marknadsföring, så får du verktygen och kicken du behöver för att nå kunden på ett intressantare sätt. Tillsammans kan vi fånga in nya kunder till ditt företag. Och behålla nuvarande. Läs mera här:

Föreläsningar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *