När endast det bästa är gott nog för din vän

Ett stort problem inför resor är arrangemanget med katt- eller hundvakt. Under tidigare semestrar har vi fört vår katt Pelle till kattpensionat eller bett grannarna sköta om honom.

Eftersom jag skulle vara borta i tio dagar ville jag inte belasta grannarna med så mycket extra jobb. Att föra Pelle till kattpensionat kändes inte heller bra.
Istället anlitade jag vår företagargranne Jenna Rönnqvist som kattvakt. Jenna har startat djurpensionatet Maasha för cirka ett halvt år sedan. Förutom hundpensionat och shop erbjuder Jenna även hund- och kattvaktstjänster. Hon kommer hem till gården där katten (eller hunden) finns och ger mat och släpper in och ut husdjuret enligt överenskommelse.

Vi är väldigt fästa vid Pelle och jag kände mig givetvis lite orolig inför resan. Men oron försvann då Jenna kom hit och vi diskuterade hurudan service Pelle ville ha. Den omtanke och kärlek som lyste i Jenna under vår diskussion fick mig genast att slappna av och känna mig trygg med Pelles omvårdnad.  Pelle fick stanna kvar hemma och sova gott på sin favoritplats på natten och vistas ute på sina ”ägor” på dagarna.

Under resan fick jag fina meddelanden från Jenna om hur bra Pelle mådde och jag kunde njuta av resan till max – utan oro eller dåligt samvete.

Ifall ni behöver hunmaasha_annonsd eller kattvakt kontakta Jenna – hon är guld värd i sitt jobb <3

 

Du hittar även Maasha på FB: https://www.facebook.com/maashasdjur/?fref=ts

#blogg100 #dag30

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *