Hemma bäst

Borta bra men hemma bäst är nog inte bara ett uttryck – det är total sanning. Visst är det skönt att vara ute och resa, se nya vidder och pröva på något nytt. Men vardagen med dess rutiner är nog enklare att hantera.

Nu lider jag av en väldigt jobbig jetlag. Under flygresan hem sov jag bara två timmar och natten därpå fick jag inte tag i sömnen förrän halv fem tiden. Senaste natt vakade jag till en fyra tiden. Att sova halva dagarna är inget alternativ, jobbet som inte blev gjort under resan skall skötas nu.

Men nu är det spännande tider på kommande 🙂

Den 16.4 ordnar vi (Korsholms Företagare och Kustösterbottens företagare) en företagarkryssning till Umeå (Läs mera här: yrittajat.fi) En rolig resa som ger dig nya kontakter och kunder. Och framförallt: nya vänner! Du som är företagare, tveka inte. Kom med!

Helgen därpå (23-24.4) är det stormässa för hela slanten. Vi från Existens kommer att finnas på plats och marknadsföra oss själva samt alla våra fina annonsörer. Är du företagare? Förstår du fördelen med att på köpet av ett annonspris få extra synlighet på stormässan utan att själv närvara? Ta genast kontakt med mig så ordnar vi en annons. Vi delar även ut ditt reklammaterial på köpet. Vi är dina ambassadörer. Och bra på att prata e vi också!

#blogg100 #dag31

annons_web

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *