Något nytt och något spännande

Jag älskar att utmana mig själv, och att hitta nya saker att göra. Jag har under mitt 50-åriga liv prövat på många saker. Jag började min karriär inom sjukvården – ett yrke som var mycket givande för jag kunde hjälpa andra människor.

Jag kom bort från det yrket då jag startade mitt första företag som 25-åring. Flera år efter det, började jag studera kvällstid och återgick samtidigt att arbeta igen inom sjukvården, dagtid. Eftersom jag hade utbildning inom sjukvården och det var personalbrist på provtagningen just då – skolades jag upp för att ta blodprover. Det var spännande i början, men småningom vande jag mig vid att närma mig människor med nålen i handen. Inte för att skryta, men det var många som sade att det knappts kändes då jag stack nålen i deras arm.

Efter jag fick min examen som Tradenom lämnade jag sjukvården ännu en gång och satsade på att arbeta inom administration samtidigt som jag grundade mitt företag CELMA.

Jag har saknat närheten till andra människor ibland. Så mycket att jag ibland funderat på att ta inhopp inom sjukvården. Men jag har inte gjort det. Men då min kund Maria Wester från Hälsohuset Marias Nycklar berättade om sin plan att skaffa en lasermaskin som tar bort tatueringar slog mitt hjärta ett extra slag. – Jag vill vara med, sade jag efter två sekunders betänketid. Jag vill lära mig det. Jag vill jobba med det.

Sagt och gjort hörni, om ett par veckor åker Maria och jag till Sverige och utbildar oss till Synos terapeuter. Lasermaskinen är på kommande till Hälsohuset i Kaitsor, och från någon gång under hösten kommer jag att börja arbeta där två dagar i veckan. (https://mariasnycklar.fi)

Här kan du se hur snabbt man kan avlägsna en tatuering med denna högklassiska lasermaskin. Och utan ärrbildning. och psst. Man kan även utföra Hollywood peeling – en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster.

Är du intresserad att veta mera, så är det bara att kontakta mig.

Men nej, jag kommer inte att sluta med det jag nu gör – jag kommer bara att jobba mera. Jag kommer fortsättningsvis att erbjuda coachningar, föreläsningar, göra hemsidor och planera kommunikationstexter. Det jobbet är en stor del av mig. Kanske jag småningom kommer att söka en samarbetspartner, eller varför inte anställa en person. Det får tiden utvisa. Men jag, jag kommer att vara i mitt esse. Tänk att jag får arbeta med två olika yrken – samtidigt.

Och givetvis, jag har ju även mitt andra företag Selmas Torp (inkvarteringen) men där har jag stor hjälp av min dotter som studerar till merkonom. Hon har hjälpt mig mycket under sommaren då vi har haft fullbokat. Utan hennes hjälp skulle jag förmodligen inte klarat av allt annat.

Så nu vet ni det. Det här är såååå spännande!!

2 reaktioner på ”Något nytt och något spännande”

  1. Du är ju helt otrolig! Tänk! Vilken glädje ! du sprider genom din text, förklarar allt så himla bra så man blir helt knäsvag ? Du är en ängel bland oss alla! Love you to the moon and back hör jag vibrera inom mig…. Kram

    1. Maria Norrlin-Asplund

      Tack Eva – mitt leende är större än solen på vår himmel nu <3 Du är också en ängel bland oss <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *