Utbildningssugen

I helgen hade jag en storstädning i mitt hemmakontor. Ja, det var grymt måste jag erkänna. Jag är en hamster. Och jag sparar. Broschyrer, tidningar, föreläsningspapper, skolpapper, kvittot, anteckningar och ja – jiiises – vad som helst. Min man kom in och ojade sig flera gånger då jag drog papper och mappar ur skåpen. Han kunde inte alls förstå hur jag fått inklämt allt det där i mina skåp.

Men, nu är det gjort. Nu känns det som om jag kunde börja om. Alltså – börja om med tomt ark. En sak som tidigare stämt in är att varje gång jag storstädar en låda eller skåp som jag inte rört på många år – en tid efteråt sker något nytt. Såååå, nu är det spännande att se vad som händer. 

Jag är ju också en som alltid hittar nya utbildningar att påbörja varje höst. Jag kan bara inte låta bli. Men i år har jag faktiskt lovat mig själv att INTE börja på med något nytt – istället vill jag lära ut NYTT till andra. Jag har beställning på 4 föreläsningskvällar inprickade – men skulle gärna vilja ha flera. 

Så nu funderar jag faktiskt på om jag skulle själv ta och ordna någon inspirationskväll/föreläsningskväll för företagare. Marknadsföring, kommunicera på sociala medier, paketering av varor och tjänster, våga ta steget till framgång, våga nätverka, sätta mål i ditt företag, lös hemligheten med positivt tänkande eller varför inte fuck jantelagen….

Listan kan givetvis göras ännu längre – har man hunnit fylla 50-år så har man också en hel del erfarenheter i bakfickan. Och utbildningar.

MEN– vad skulle intressera dig? Vad saknar du i utbudet? 

Läs mera här på min föreläsningssida https://www.celma.fi/forelasningar-2/

och så hör du av dig om du vill jag skall ta nästa steg och börja planera in datum och ort. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *