Herregud vad hon tjatar honde Celma…

Vad handlar det om?

Livet som företagare alltså. Synligheten.

Vad går det ut på? Alla företagare behöver synlighet. -Eller finns det företagare som inte behöver synas? Känner du någon?

Eller är det så, att alla har det där på klart, och att synligheten redan är på max? Har du det på klart? Inte behöver ni väl mera kunder?

”Synlighet – det är bara ett modeord det. Det går nog snart över. Oj, vad hon tjatar om den där synligheten. Blir så trött på tjat. Visst syns jag ju! Alla mina grannar ser ju när jag börjar jobba på morgonen och sen ser de också då jag slutar. hmm. Det är väl synlighet det? Ja, å så har jag ju startat en Facebook-sida också. Jag har redan tjugo gillare. Jag e ju där nu. I morgon skall jag kolla om någon har svarat på min produktbild som jag lade ut, det var ett superfint foto som jag tog av mitt företag, bilen syns också! Nu får jag nog kunder. ALLA kommer att gilla mig. Yes! Inte behöver jag nå mera. Nu kommer det nog att rulla på.”

Jepp – med attityd kommer man långt!

Eller sku det nu vara så att jag skriver skit här nu, och att du faktiskt behöver hjälp med den där Facebook-sidan, kanske websidan också?

celmasome2015

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *