Kom och skriv det på min näsa

…den som vågar. Minns du Hedvig? Hon som lärde sig ordens betydelse. Låtsades hon förstå fick hon lång näsa.

Om jag själv fick välja skulle detta inlägg handla om mina tjänster. Jag skrev ett långt inlägg om allt jag gjort sedan oktober 2015. Men jag raderade det. För du orkar inte läsa det heller. Du vet, sånt där skryt över hur superbra tjänster jag erbjuder. Tillsammans med min samarbetspartner Anne.

För att sammanfatta det jag raderade: Existens erbjuder företag och föreningar synlighet och kommunikation. Vi gör en digital tidning, vi ordnar föreläsningar och erbjuder visuell marknadsföring. Läs mera på vår webbsida http://existens.fi
Så. Kort och gott. Österbottens svenska kommunikationsbyrå Existens är mitt nya hem. Med Celma förstås. Celma lämnar jag inte i första taget. Du har ju just lärt dig säga mitt namn.

Att hitta kunder och uppdrag i dag är inte lätt. Alla känner av gropen vi har hamnat i. Som marknadsföringskonsult blir mina tjänster det första som företagen drar in på. Vilket jag vill högt protestera till. Det är ju NU vi måste synas. Men det finns inga pengar. Varken hos mig eller dig. De som har för mycket får gärna höra av sig. Vi kan ju dela? Eller du kanske behöver mina/våra tjänster? – visst låter det där desperat? Jo, det är det också. 

Men, trots dåliga tider så verkar företagen mera positiv nu än för 6 månader sedan. Jag tycker mig se mera framåtanda, mera intresse för synlighet och insikter om att det är nu vi måste göra något. Det om något är positivt.

blogg1

En orsak till jag idag återvänder till min blogg är att det är 1 mars. Idag börjar bloggutmaningen #blogg100. Att blogga varje dag i 100 dagar framåt. Jag är också i en fas då jag blir trimmad i mitt skrivande. Av min samarbetsparter Anne. (tack för det 🙂
Jag känner att jag nu måste våga ta steget ut och skriva mera. Våga mera. Tror ni att jag klarar det? Jag tänker i alla fall försöka. Klarar jag inte av det – tar ni livet av mig då?

#dag1

2 reaktioner på ”Kom och skriv det på min näsa”

  1. Nä, vi tar inte livet av dig (oss), vi lär oss bara att det inte är hela världen att inte lyckas med allt om vi inte lyckas skriva varje dag i 100 dagar (i år heller), jag gick också med 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *