Det finns tjugofyra timmar på dygnet

Det här med att blogga går i väldiga vågor för mig. Ibland är jag taggad till tusen och ibland dalar det till ingenting. Det enda som får mig att hålla igång är en utmaning. Jag har testat några år att hänga med i utmaningen att blogga i 100 dagar – men i år vågade jag inte hoppa på tåget.
Men, varför göra det svårare än det är? Jag behöver inte utmana mig själv att blogga varje dag i hundra dagar, jag kan ju blogga var tredje dag i hundra dagar. Eller en dag i veckan. Eller något sådant. Med början från idag.

Jag får ofta frågan hur jag hinner med allt. Till det har jag ett standardsvar – det finns 24 timmar i dygnet, varav jag sover sju. Det som är kvar då är 17 timmar. Gissa hur mycket man hinner med om man verkligen vill? Det finns många som håller med mig om det, för jag är knappast den enda som har många järn i elden.
Ni får börja hänga med, jag planerar att berätta mera om mina dagar. Mina uppdrag. Mitt projektjobb. Min fritid. Etc.
Måndag. Att stiga upp ur sängen och tjoa jiipii – det är måndag – är inte riktigt min grej. Igår pratade jag med en kund och vän som berättade att han stiger upp varje morgon klockan fem – halv sex och sjunger en trudelutt. Nej, ho ho. Prata inte med mig före jag vaknat till av duschen och kaffe.
Idag har det varit projektledar-jobbet på agendan där jag planerar innehållet till den kommande Världsarvsporten. Ett projekt jag jobbar med fyra dagar i veckan. 32 timmar i veckan. Efter sömn och det jobbet finns det fortfarande 87 timmar kvar i veckan att syssla med mycket annat.
Efter projekt-jobbet var det Selmas Torp som krävde min närvaro. Fick en sista minutens bokning av 5 personer i går kväll, så det blev bråttom att hinna bädda sängar, fylla på ved och slutgranska efter helgens gäster före gästernas ankomst. Jag överraskade gästerna med att värma bastun färdigt. Gissa om de fem arbetskararna som varit ute och jobbat hela dagen blev glada?


Nu sitter jag vid mitt hemmakontor och skall fixa undan lite på min todo-lista. Jag har många intressanta projekt på gång. Hemsidor, logo, boklayout, broschyrer, annonser och marknadsföringsstrategier. Med mera. Jag  gillar då uppdragen varierar. Jag är en person som inte klarar av rutinjobb. Så fort jag skall upprepa en procedur flera gånger så blir det fel. Jag blir uttråkad helt enkelt. Nej, skärpt och hela tiden nya utmaningar – det e livet det ☺
Gjorde faktiskt en egen broschyr inför stormässan. Ibland kommer skomakaren till skott. Som också att uppdatera egen hemsida. Den är inte helt klar ännu, där finns några saker som jag inte slipper in å justera just nu. Men det är på gång.

Tjingeling,
#celma_marketing

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *