Dagens uppgift

Dagens rubrik är #dagensuppgift (inlägget hör till bloggutmaning #blogg30, mera info längst ner i inlägget)

Idag, denna snöklottiga dag, är dagen före självständighetsdagen. På min todo-lista fanns en hel del kunduppdrag, ett yrkesprovstillfälle med min praktikant Michelle och hennes handledare och en stund för kreativa tankar (det sista på min lista pågår just nu).

Mina kunduppdrag är alltid varierande, och det är jag mycket tacksam för. Jag kan ju inte bara göra samma saker hela tiden. Det klarar  inte mitt tålamod av. Så att få ha möjligheten att variera med arbetsuppgifterna varje dag är absolut det bästa med mitt företag och mina tjänster. Många uppdrag består av hemside-jobb, men de innebär ju också att jag får vara kreativ med både bilder och med innehåll. Att jag får plocka om och skapa nytt innehåll. Att få lyfta fram det som jag vet att kunderna vill läsa. Att få skapa innehåll är den uppgift som jag brinner allra mest för.

Att få designa kommer absolut på andra plats, eller egentligen delad första plats. Även design-uppdragen varierar, allt från nyskapande av logon, till annonser till flyers och broschyrer. Även där får jag leka med texter och innehåll.

Så dagens uppgifter har bestått av dessa delområden. Och yrkesprovtillfället, samt att ta hand om e-post och bland annat svara på offertförfrågningar.

Än är ju inte dagen slut – och mera jobb finns nog på to-do-listan. Men just nu sitter jag bekvämt i fåtöljen med fötterna på stolen framför mig. Jag måste låta min hjärna hitta nya vinklingar och idéer. Det går inte att pressa fram sådant. Ibland måste jag få ladda om och hitta lugnet i mig själv.

Jag sökte efter en passande bild för odet här inlägget och kom in på denna intressanta illustration:

”Hjärnan är uppdelad i två halvklot-vänster och höger. Varje hjärnhalvan är ansvarig för specifika delar av hjärnan fungerar, både fysiskt och. Hjärnan är fantastisk, det vet vi alla. Men vad är skillnaden mellan vänster och höger hjärnhalva? Här är en infographic med lite klassisk info om halvorna”:

Bilden lånad från nedanstående sida. 

Läs mera här: http://lioni.skinsw.se/beautiful-skin/hoegra-hjaernhalvan-funktion.php

HA EN TREVLIG SJÄLVSTÄNDIGHETSDAG!

 

Bloggutmaning 30 dagar #blogg30

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *