Dagen efter. Å redan ny planering till del II.

…känslan är underbar. Igårkväll hade jag den första workshoppen om sociala medier för småföretagare. Idag är jag jätteglad över den positiva feedbacken jag fick av deltagarna och jag brinner av iver att boka in flera workshoppar, på fler ställen i Österbotten.

Vill gärna dela med mig av den feedback jag fick:

”Intressant. Nya aspekter. Bra med en fortsättning” ”Jag tycker det var klart och tydligt” ”Bra workshop och bra diskussioner, ingen lång workshop med lite nya insikter” ”längre tid nästa gång men väldigt bra innehåll” ”kanske mera praktiskt skulle varit bra, men det beror ju på deltagarna”

Denna feedback var mycket bra att få ta del av. Jag kände själv att jag skulle ha behövt få fler timmar för att hinna gå in djupare på behoven, MEN jag kommer istället att ordna en praktiskt workshop där vi konkret grundar konton, funderar på text och innehåll och gör annonser. Denna workshop kan vem som helst komma med på, fast du inte varit på den första workshoppen.

WORKSHOPPEN BLIR DEN 17 NOVEMBER, kl 17-21. Plats: Korsholms vuxeninstitut.

SOMEWORKSHOP2

 

 

Jag tar gärna emot förslag om ni vill att jag skall komma till er by, kommundel. Jag vet även att föreningar har stora behov av att lära sig mera om social marknadsföring, så hör av er bara så fixar vi till det!

annons2310

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *