Workshop för småföretagare om sociala medier

För att kunna hjälpa er småföretagare på ett lätt, förmånligt och snabbt sätt så kommer jag att ordna workshoppar runt om i Österbotten. Den första ordnas den 22 oktober vid Korsholms vuxeninstitut. (Sen tar jag gärna emot tips om ställen dit ni vill jag skall komma, max antal per workshop är 15 pers)
Jag vet att ni har mycket att stå i, så skall en småföretagare ha det. Men det är ju viktigt att hinna med marknadsföringen också. Idag är det speciellt viktigt att ha de rätta ”tagerna” då det gäller att sköta sin marknadsföring via sociala medier. Jag vet också att ni småföretagare inte riktigt vill hinna sätta er in i denna ”djungel” men med lite kunskap så kommer man sig ganska långt på väg.

Jag tycker om att göra saker och ting enkelt och lätt. Jag gillar inte då man krånglar till det extra mycket så att mottagaren inte förstår vad den andre pratar om. Därför vill jag berätta åt dig enkla tips på vad du skall tänka på då du söker dina kunder på sociala medier. Hur du skall förstå vad kunden har för behov. Hur kunden uppskattar att du levererar kvalitet. Hur du visar upp din passion, ditt företag på ett sådant sätt att kunden bara kommer att gilla att rekommendera din produkt till sina kompisar!

JÅ, de e verkligen läge nu för att ta tag i din sociala marknadsföring! 

Anmäl dig före den 16 oktober till: info@celma.fi eller ring 050 5555226
Workshop-Sociala-Medier-

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *