CELMA_MARKETING

SYNs du?

Celma hjälper företag att synas och dig som människa att nå dina mål och drömmar!

Celma_marketing hjälper ditt företag att synas genom att skapa en hemsida med innehåll, logo, broschyrer, annonser samt planera din kommunikation på sociala medier.

Celma_coachning hjälper dig att nå ditt mål, känna tillfredsställelse med livet, förstå och uppskatta andra människor och lättare få fram ditt budskap.

HEMSIDA

Du behöver en fungerande hemsida som talar till din kund. Jag hjälper dig att bygga upp en hemsida som är visuellt tilltalande, informationsrik och med fokus på företagets produkt och målgruppens behov.

GRAFISK DESIGN

Jag erbjuder grafisk planering för tryck och digital publicering. Visuellt marknadsföringsmaterial hjälper kunden att minnas dina produkter. En röd tråd i din kommunikation förstärker ditt budskap. Din logo speglar ditt företag. Färgvalet, typsnittet och bilder ger mottagaren en uppfattning om företagets produkt och värden

MARKNADSFÖRING

Ett företag som inte syns, finns inte. Det viktigaste i ditt företag är din produkt. För att företaget skall gå runt behöver din produkt nå fram till din målgrupp. Men hur når du din målgrupp? Vilka kanaler skall du använda och hur skall du kommunicera för att ditt budskap skall uppfattas rätt? CELMA hjälper dig att nå ut!

CELMA ERBJUDER

UPPDATERING ELLER NY HEMSIDA?

Jag gör hemsidan med verktyget wordpress. Du kan även infoga webbshop och andra finesser till din hemsida. Verktyget är förmånligt, mobilanpassat och lätthanterligt. När sidan är publicerad ger jag dig skolning i hur du själv uppdaterar innehållet. Givetvis hjälper jag dig även i framtiden med uppdateringar och vidareutvecklingar.

COACHNING

Vill du få hjälp med att sätta mål, lösa inre konflikter och hantera personlig förändring? Vill du få hjälp med att förändra dina tankar, känslor och beteende?

Ibland gör människan saker och ting svårare än det behöver vara. Problemet sitter oftast i ett invant tankemönster och det är svårt att hitta positiva och långsiktiga mål.

Det viktigaste med NLP är att det kan hjälpa människan att förändra tankemönster och beteendemönster så att vi  har möjlighet att visa vår bästa sida för både oss själva och för vår omgivning. NLP handlar om hur du och jag kan bli det bästa – oftare!

CELMA FÖRELÄSER

Jag delar med mig av verktyg, nyttan och behållningen inom ämnet jag föreläser om. Jag delar med mig av erfarenheter, kunskaper och tips. Jag svarar på frågor och ser till att ingen går ut med ett stort frågetecken i pannan. Marknadsföring, nätverk och  entreprenörskap + att våga ta tag i sina drömmar är några av mina ämnen. 

REFERENSER

Så trevligt bemötande och alltid servicevänlig vid kontakt.

Du har verkligen hjälpt mig under vägen och gett mig mod att våga ta itu med mina drömmar.

Design

PAKETERBJUDANDEN

VAD BEHÖVER DU?

HEMSIDA

230 €

/månad – i 3 månader
tot.pris 690 €

(+24% moms) 

Texter och innehåll

Design av hemsidan

Inlägg till nyhetssidan

Inkopplande av sociala medier

HEMSIDA OCH LOGO

280 €

/månad – i 3 månader
tot.pris 840 €

(+24% moms) 

Design av logo och visitkort

Texter och innehåll till hemsidan

Design av hemsidan

Inlägg till nyhetssidan

Inkopplande av sociala medier

HEMSIDA, LOGO och ett års strategi

350 €

/månad – i 4 månader
tot.pris 1400 €

(+24% moms)

Design av logo och visitkort

Texter och innehåll till hemsidan

Design av hemsidan

Inlägg och sociala medier

Synlighetsschema för ett år