Celma och Selma

Det blev en intensiv dag. Började förmiddagen med ett seminarium via YA på HSS-media och sen fortsatte jobbet med annons- och tidningslayout.
Nu inser jag till min fasa att klockan är halv åtta och ingen har kokat nå mat åt mig. Var är min hushållerska? Suck, aldrig kan man lita på att Selma sköter sitt jobb. Celma däremot jobbar hårt.
Nu funderar du nog säkert vem jag pratar om. Ja, nu är det så att mitt andra namn har blivit Celma. När jag är i städantagerna heter jag Selma. Tror även att det är Selma med S som fixar maten. (Selma är inte alltid så snäll kan min man och min kollega intyga. Speciellt inte då hon städar:) )
Tja, inte är det lätt att vara många personer. Men så blir det då man har många företag att sköta. Man måste klona sig.
Tror jag skall gå och kolla nu om Selma skulle kunna ta över. Celma får lägga ner jobbet för idag. Tidningen Existens är snart klar. Snart. På fredag publicerar vi sjätte numret. Vi firar ett halvt år på fredag med andra ord <3

Här kan du läsa alla utgivna tidningar, ifall du har missat något nummer:

http://existens.fi/tidning/

#blogg100

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *