Behöver du en spark i baken?

Har du en dröm?

Handlar din dröm om att starta eget företag? Ser du en möjlighet, men vågar du inte ta steget?

Du vet att en företagare skapar det arbetsliv de själva vill ha. De utför ett jobb som inspirerar dem. VI utför ett jobb som inspirerar oss. Vi räknar inte arbetstimmar – vi räknar slutresultat. Företagandet blir vår positiva förändring som vi vill se i världen. 

Jag får ganska ofta höra att jag håller på med så många olika saker i mitt liv. Jag har många bollar i luften Jo, visst det har jag. Men så älskar jag det också. Jag tycker om att utvecklas, gå framåt och göra nya saker. Det är jag i ett nötskal. Därför nappade jag genast på förslaget som Pia kom med. Coachen Pia Backman, min samarbetspartner i detta projekt. Vi erbjuder blivande företagare och existerande företagare till en workation. Workation betyder work+vacation.

Vi erbjuder er en dag som kan ge en spark i baken med era företagsdrömmar. Dagen passar lika bra till dig som redan har ditt företag i gång, men kanske har behov av nya tankar och sätt att sköta sitt företagande. 

När det gäller att ta ett beslut ta steget till företagandet – eller att utveckla  företaget, så vill jag ge dig några saker att ”tänka på”:

  • Det finns ingen rätt tid. Den rätta tiden är NU!
  • Det finns inga rätt omständigheter. Om du verkligen vill, hitta inte på ursäkter.
  • Det finns ingen rätt ”utbildning” ej heller behöver du arbeta ett visst antal år. Du vet redan att du har allt du behöver.
  • Det kommer aldrig det rätta tillfället. Väntar du på det så kommer du att vänta tills det är försent.
  • GÖR DIN DRÖM VERKLIG. ANNARS KANSKE NÅGON ANNAN GÖR DET.

Läs mera här om upplägget ”mini” WORKATION:

Workation

Ifall du vill att vi skall komma till din stad och du är intresserad att arrangera det praktiska på plats – hör av dig. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *