Är du nöjd med det du har just nu?

Ganska ofta träffar jag på människor som är mera än missnöjda med den situation som de befinner sig i. Ofta möter jag även min spegelbild och säger det samma till hon på andra sidan. Hur kommer det sig?

Nåja, för det mesta är jag nog väldigt nöjd med mitt liv – men det finns vissa saker som jag verkligen inte är nöjd med, eller som jag vill ha i mitt liv. Tröttheten är en sak som jag vill ha bort ur mitt liv.

Är du missnöjd med något i ditt liv? Känns det okej att gå runt varje dag och vara missnöjd? Eller är du den där lyckliga personen som gjort alla val rätt i livet och inte vill ändra på någonting i ditt liv? – I så fall får vi bara gratulera! Bra jobbat.

Att ta sig till den där nöjda tillvaron kanske inte är så svårt trots allt. Eller?

Men om vi börjar med att tänka på resultatet. Hur ser mitt liv ut då jag är 100% nöjd? Med den bilden i huvudet tar vi:

Steg 1. Ändra på något. Sluta med en ovana. Ändra rutiner. Hoppa ur ekorrhjulet.

Steg 2. Sluta drömma – börja agera.

Steg 3. Inte nöja dig med mindre än du är värd.

Steg 4. Det kan ta ont, men det är värt varje smärta.

Steg 5. Ropa ut din dröm så den blir manifestad. Då kan du inte göra annat än ”do something about it”! Du vill väl inte misslyckas?

Kom ihåg – det är DITT LIV och DITT ANSVAR. Ingen annan kan leva ditt liv. Ingen skulle ha tid med det heller – för var och en har fullt upp med sitt eget.

KÖR!!

Å ja, jag å ska kör!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *