Vi passar så bra ilag!

Ja, den kommentaren nappade Vasabladets journalist upp när hon frågade mig varför Celma, Little Room och New & old design by Maena har flyttat ihop. Kommentaren kom från min mun – och jag menar varje ord. Artiklen finns att läsas här: http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/138578
För det första så blir jobbet så mycket roligare då man har andra att prata med. Vi är ju alla ensamföretagare med egna bekymmer och glädjeämnen. Det behöver inte alltid vara jobbet vi diskuterar, det kan vara om livet i allmänhet. När man är ensamföretagare så går det en hel del tid åt till jobbet, och tyvärr så försummar man sina vänner alltför mycket. Nu kan jag ju givetvis bara prata sanning om mitt eget liv, men det finns nog inte så mycket fritid just nu. Men jag klagar inte – jag föredrar att ha mera jobb och utmaningar, istället för mycket fritid och rastlöshet. Jag har aldrig tyckt om att ha tråkigt. Och jag gillar utmaningar.
Att sedan dela på en hyra för en lokal är mera än klokt. Det är vist. Kan ni förstå hur mycket extra det lämnar kvar av inkomsten varje månad då man sparar hundratals euron?

Uppdelningen på vår lokal på Handelsesplanden 18 är följande:
Celma har eget kontor ”i bakre rummet” (back office). Jag har med mitt stora bord som mer än väl rymmer 8-10 kursdeltagare.(Snart skall jag ordna någon kurs inom ämnet marknadsföring).

Intill mitt kontor finns även ett litet rum till som en av oss har lite planer på att inreda till ett ytterligare företag.

 

Little Room (Pernilla Andtfolk) och New & Old design by Maena (Maria Nabb) delar på affärsutrymmet och de säljer kläder och inredning.
Little Room säljer följande klädesmärken:
Pernilla Wahlgren, Cat&Co, Ze-Ze, Zhenzi m.m. Även nya märken är på kommande.

Det finns även inredningsprodukter i sortimentet från Ernst, Mayas Cottage, Klinta, Washologi, AmandaB och Cult.


New & Old design by Maena säljer kläder i naturmaterial (bambu, hampa, ekologisk bomull och ylle) Kläderna kommer från England och Tyskland och i urvalet finns märkena Thought, Braintree och Hempagen. Maria  re-designar även begagnade kläder – Newborn Design.

 

Alltså, med andra ord så löns det att komma in och besöka oss. Till mig får du gärna boka in en tid, eftersom jag även sysslar med annat 4 dagar i veckan 🙂 Ring 050 5555226, eller maila maria@celma.fi.

 

PLATS: HANDELSESPLANDEN 18, VASA.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *