Varför skall man satsa på bra innehåll

Under de senaste veckorna har jag kommit i kontakt med flertalet företagare som har verkliga behov av att uppdatera sin websida eller grunda en ny. Jag har tillsammans med mina samarbetspartners tagit emot dessa beställningar och arbetar på dem för tillfället.

Nu är det ju så att det räcker inte bara att ha en bra websida om man inte når fram till sin kund. Det kräver för det första ett bra innehåll och sedan en bra spridning.
Innehållet består av information som ger kunden kunskap om din produkt. Idag söker kunden information på nätet, före han går till affären. När kunden söker på nätet måste  din information/ditt innehåll berätta åt kunden varför han skall köpa just av dig. Det är på nätet man säljer sin produkt idag. Även fast du har en fysisk butik.
Givetvis skall även denna information spridas vidare till de sociala kanalerna. Hur, var och när är något som man lär sig genom försök och misstag.
men:
-gör det på ditt sätt, gör inte som alla andra om du verkligen vill sticka ut.
-satsa på det som du klarar av, då behövs ingen stor budget
-våga vara kreativ, humoristisk och personlig. Prata till människan, en i gången.

Men, nu kanske du funderar – hur skall jag lära mig skriva ett bra innehåll och hur fungerar alla dessa kanaler. Vad annat behöver jag tänka på?
Det finns ett svar till det. Det finns många svar egentligen. Vi syns vill gärna delge denna kunskap till dig.
Investera i denna kurs, efter den har du kunskapen att skriva ditt eget innehåll och publicera lockande och bra texter på din hemsida och sen sprida det vidare till dina utvalda sociala kanaler.
Kom på kurs! 9 timmars undervisning. Undervisningen som ger dig kunskap och makt!
Anmäl dig här: KLICKA HÄR

Vi syns kurs
Vi syns kurs

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *