Hur man använder Instagram för marknadsföring

Instagram är en gratis fotodelningsapplikation och ett socialt nätverk. Genom att ta bilder, lägga på ett filter kan du sen dela med dig till dina vänner och följare på Instagram, Facebook, Twitter, Foursquare, Tumlr, Flickr och Posterous.

Man kan använda Instragram som marknadsföring för sitt företag genom att:

Att söka och upptäcka . Genom att använda hashtags , kan du hitta vad folk säger om vilka ämnen. Till exempel sökordet INREDNING, sök på  Instagram hashtags #inredning. Du kommer då att få en lista där detta ord finns inkluderat i beskrivningen som uppladdaren har skrivit i sitt inlägg.

Engagemang. När du väl har börjat använda hashtags för sökning och upptäcka, kan du börja engagera folk i konversationer. Det bästa sättet att göra det är med hjälp av hashtags , hitta intressanta bilder och samtal och lägg upp på dem med dina hashtags.

Bilder. Som företag, använda bilder. Det är bra att vara konstnärlig och originell , men kom ihåg att du säljer något – ditt varumärke.  Så se till att dina bilder speglar ditt varumärke och att du kan stå för det du lägger upp.

Unknown

Vill du lära dig mera, ta kontakt!

#blogg100, dag 3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *