Tjänster från CELMA

Dag 1. Nu börjar vi!

Nu gäller det att hitta intressanta saker att skriva om i 100 dagar. Det borde ju egentligen inte vara ett problem, för man får ju skriva om vad man vill.

Som jag skrev igår så tänker jag varva min blogginlägg mellan företagsbloggen och inredningsbloggen, men jag vill börja här – för CELMA är det viktigaste för mig.

Många kanske inte riktigt har förstått vad jag jobbar med, så jag tänkte jag skulle presentera det för er nu (igen). Så har vi det på klart, både ni läsare och jag själv.

Jag jobbar alltså i mitt företag CELMA som marknadsförare. Mina uppdrag varierar till en del, mina erbjudanden varierar efter vad kunden behöver. Mina kunder är allt från små företagare, EU-projekt, mindre projekt till föreningar. Jag jobbar gärna med det visuella materialet – det som synligt skall locka mera kunder till företaget. Men i det stora hela räcker det inte bara att ha fint och bra material om du inte kan dela med dig av det på rätt sätt. Därför inkluderar jag ofta en social media skolning/tips till mitt erbjudande. Vissa företag behöver hela paketet med marknadsplanering där man går grundligt igenom vad företaget erbjuder och hur det skall erbjudas till målgruppen. Vilka metoder som kan användas och hur.                                                                                     CELMA erbjuder även workshoppar/föreläsningar och skolningar i marknadsföring och social marknadsföring. Workshoppen får gärna vara företagsspecifik där vi går igenom vad just du behöver i ditt företag för att nå ut.

Mina andra intressen är att skriva, fota och göra olika affischer/bilder i grafik program. Inredning och att rusta upp gamla saker (helst på ett enkelt sätt) har blivit en stor passion i mitt liv. 1800-talets inredningar, 1700-talets kläder och allt kring det får mitt hjärta att slå några extra gånger av hänförelse.

Eftersom jag är en HSP människa har jag väldigt lätt att se olika vackra saker på ett sånt sätt som en icke HSP människa kan. Jag är glad över att jag är den jag är, och jag vet att jag kan erbjuda företagare en helt ny syn på både reklam-material och att dela med sig av sin produkt. Så om du fortfarande sitter och funderar på hur du skall hitta kunder, ta nu kontakt med CELMA – hon hjälper dig på vägen. Eller åtminstone kan CELMA hjälpa till med en kick i rätt riktning. #blogg100, dag 1

calvin-hobbes-swift-kick-in-the-butt-1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *