Tio tips för enkel marknadsföring

I går delade jag med mig av lite enkla tips till en hög med företagare. Så varför inte dela vidare till dig också?

Under en föreläsning går jag nog mycket djupare än så här. Jag vill ju dela med mig av de kunskaper jag har samlat på mig under mina företagarår som marknadsförare, som by the way blir tio år i år. TIO ÅR sedan jag startade Celmaz. Men företagare har jag ju varit sedan 1994… Man hinner nog skaffa sig en hel del kunskap om företagandet under en så pass lång tid. Oj, skitt, börjar jag bli gammal?

Äh. Men hördu, ifall du vill komma på kurs (workshop) med Celma_marketing, så hittar du datum och platser här: https://www.celma.fi/kurser/

Jag tar fortfarande emot tips på plats och datum – så hör av dig bara om du vill jag skall komma till din ort (sänd mail till maria@celma.fi)

Och du som inte vill sitta på kurs, får ta del av det här lilla:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *