Tillgänglighet via telefonen , när och hur som helst.

Fredagen till ära  har jag en hemma-kontors dag. Jätteskönt. Passat på att plocka bort lite kryss på to-do listan, så att man kan i lugn och ro fokusera på torpet i helgen och riva, riva, bygga å bygga och koppla sen på kvällarna. Tar inte med mig datorn mera till villan, för man måste ju lära sig att sätta gränser på jobbet. Fast, det är inte det lättaste då man skall vara tillgänglig hela tiden, när som helst och hur som helst. Men jag har ju min iPhone – den fixar det där med tillgänglighet när och hur som helst. Men numera är det inte bara telefon man skall släpa på sig, det är laddaren också. Accon räcker ju inte många timmar då jag skall uppdatera mig på mina sociala medier och fotar en del. Men värre saker kan ju ”påta” en i livet.

Ha en skön helg nu alla! Två bloggdagar till så har jag uppnått mitt mål – bloggat i hundra dagar, varje dag! Troligtvis kommer jag att blogga från min andra blogg i helgen – http://novemberdeco.blogspot.fi (för det är enklare att blogga från telefonen till den bloggen)

Tjingeling!

#blogg100, dag 98

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *