Celma lär sig nya yrken

En varm och skön helg är slut och en ny vecka med nya möjligheter tar vid.

Min bloggutmaning (att blogga i hundra dagar) är avklarad och jag bloggade de två sista inläggen via min andra blogg (http://novemberdeco.blogspot.fi). Men inte kan jag nu lämna mina läsare bara för att jag har avklarat den utmaningen. Jag kommer nog att fortsätta blogga, har ju mycket intressant på gång som jag vill dela med mig av.

I helgen fick jag även anta en annan utmaning, att lära mig gräva. Min man har en minigrävare och han har ”hotat” att jag måste lära mig hantera den. Lusten har inte varit så stor, men i lördags motade han in mig i hytten och sa kör. Där är spakarna. Han filmade också, så jag skall ladda upp den filmen sen (den är nu i hans telefon och han själv på jobbet – så det blir först ikväll). Nåja, jag antog utmaningen och körde framåt.  Det var ju inte så svårt, men att få skopan att göra som jag ville var ju en annan sak. Learning by doing. Nåja, det blev följande dags utmaning – dag 2. I går. Jiipii – jo, nu fick jag den att lyda – men den var alldeles för långt ifrån själva maskinen, så det blir ett nytt mål till dag 3 – att ha skopan närmare då jag gräver. Min man funderade att det tar väl about 100 dagar innan jag är lika bra på att gräva som han. Kan hända, eller så inte. Jag lär ju mig vissa saker väldigt snabbt ;).

Tänk att få lägga på visitkortet: marknadsförare, eventplanerare och grävmaskinsförare 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *